Erfaren & kreativ kok søges

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at lave god mad?

Sammen med et rigtig godt, dynamisk og kreativt team bestående 6 engagerede og dygtige kollegaer er du med til at skabe unikke kulinariske middage, frokoster, møde- og eventoplevelser. Du bliver en del af et team, som har fokus på høj kvalitet, personlig service og servering af mad, der tilberedes fra bunden med brug af lokale og spændende kvalitetsråvarer. Vi er et velrenommeret hotel med eksklusiv vinkælder og Chefs table.

Om jobbet

Mere specifikt skal du:

- Køre selskaber, a la carte og catering,

- Forberede og planlægge frem i tiden,

- Følge op på varelager i forhold til kommende ordrer,

- Sørge for at opgaver på dagsseddel udføres,

- Sørge for at egenkontrol og rengøring overholdes,

- Medansvarlig for at køkkenet kører tilfredsstillende,

- Sørge for at der holdes et højt fagligt niveau og professionel tone i køkkenet,

- Bidrage til fortsat udvikling af menuer

Vi forventer du:

  • Er uddannet kok og har kokkeerfaring
  • Har et højt drive, er mødestabil samt god til at danne et godt overblik i et køkken med fart over feltet
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden og har en klar faglig holdning til sæsonens råvarer
  • Skaber gæsteoplevelser på et højt gastronomisk niveau
  • Er en inspirerende og motiverende kollega
  • Kulinarisk nysgerrig og nytænkende
  • Er udadvendt og kan lide samværet med kollegaer og kunder
  • Er en teamplayer og er derfor altid villig til at hjælpe kolleger
  • Kan bevarer overblikket og sikre, at opgaverne følges til dørs

 

Om Hotel Skjern & Restaurant stuen th.

  • Vi laver al vores mad fra bunden.
  • Vi bruger så vidt muligt lokale råvarer i sæsoner.
  • At mindske madspild er en mærkesag - vi er netop blevet Green Key certificeret
  • Vi hylder kreativitet, kvalitet og nytænkning i vores køkken.
  • Menuen skifter hver sjette uge således, at der altid venter kunderne nye

 

Køkkenet holder åbent mandag-lørdag kl. 12.00-21.00 året rundt, dog med begrænsede åbningstider jul & nytår.

 

Yderligere information

Fastansættelse med løn efter erfaring og kvalifikationer. Arbejdstiden vil være varierende, med enkelte undtagelser dog lukket søndag.  Vil du vide mere: www.hotelskjern.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Send din ansøgning samt CV og relevante bilag til jonatan@hotelskjern.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst: køkkenchef Jónatan

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Erfaren & kreativ kok søges

Brænder du for at lave god mad?

Sammen med et rigtig godt, dynamisk og kreativt team bestående 6 engagerede og dygtige kollegaer er du med til at skabe unikke kulinariske middage, frokoster, møde- og eventoplevelser. Du bliver en del af et team, som har fokus på høj kvalitet, personlig service og servering af mad, der tilberedes fra bunden med brug af lokale og spændende kvalitetsråvarer. Vi er et velrenommeret hotel med eksklusiv vinkælder og Chefs table.

Om jobbet

Mere specifikt skal du:

- Køre selskaber, a la carte og catering,

- Forberede og planlægge frem i tiden,

- Følge op på varelager i forhold til kommende ordrer,

- Sørge for at opgaver på dagsseddel udføres,

- Sørge for at egenkontrol og rengøring overholdes,

- Medansvarlig for at køkkenet kører tilfredsstillende,

- Sørge for at der holdes et højt fagligt niveau og professionel tone i køkkenet,

- Bidrage til fortsat udvikling af menuer

Vi forventer du:

  • Er uddannet kok og har kokkeerfaring
  • Har et højt drive, er mødestabil samt god til at danne et godt overblik i et køkken med fart over feltet
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden og har en klar faglig holdning til sæsonens råvarer
  • Skaber gæsteoplevelser på et højt gastronomisk niveau
  • Er en inspirerende og motiverende kollega
  • Kulinarisk nysgerrig og nytænkende
  • Er udadvendt og kan lide samværet med kollegaer og kunder
  • Er en teamplayer og er derfor altid villig til at hjælpe kolleger
  • Kan bevarer overblikket og sikre, at opgaverne følges til dørs

 

Om Hotel Skjern & Restaurant stuen th.

  • Vi laver al vores mad fra bunden.
  • Vi bruger så vidt muligt lokale råvarer i sæsoner.
  • At mindske madspild er en mærkesag - vi er netop blevet Green Key certificeret
  • Vi hylder kreativitet, kvalitet og nytænkning i vores køkken.
  • Menuen skifter hver sjette uge således, at der altid venter kunderne nye

 

Køkkenet holder åbent mandag-lørdag kl. 12.00-21.00 året rundt, dog med begrænsede åbningstider jul & nytår.

 

Yderligere information

Fastansættelse med løn efter erfaring og kvalifikationer. Arbejdstiden vil være varierende, med enkelte undtagelser dog lukket søndag.  Vil du vide mere: www.hotelskjern.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Send din ansøgning samt CV og relevante bilag til jonatan@hotelskjern.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst: køkkenchef Jónatan

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.