Erfaren & kvalitetbevidst jord & betonarbejder søges.

Beskrivelse. 

Vi søger en alsidig jord og betonarbejder med praktisk erfaring, Du er mødestabil og trives med at arbejde selvstændigt. Arbejdsopgaverne er alsidige indenfor faget og der forekommer både store og små opgaver, som du selvstændigt står for. Du vil naturligvis få en introduktion til opgaverne, men det forventes at du er selvkørende. 

Der er tale om en fastansættelse med opstart hurtigst muligt.

Arbejdstiderne er på hverdage i tidsrummet 06.00-15.00 eller 07.00-16.00. 

Vi tilbyder 

Som jord- og betonarbejder hos Sydsjællands Entreprenørforretning, får du en god arbejdsplads med god løn og hvor team ånd vægter højt. Omgangstonen er uformel og direkte. Det skal være sjovt at gå på arbejde, men samtidig skal der også være en seriøs indstilling til arbejdet. 

Om dig 

Erfaring fra branchen er et krav, mens uddannelse er af mindre betydning.

Du er ansvarsbevidst og får noget for hånden, samtidig med at du sætter en ære i at gøre et godt og grundigt stykke arbejde. Du er moden og er ikke bange for nye opgaver. Sidst men ikke mindst, er du en teamplayer og du bidrager positivt til stemningen blandt dine kolleger. 

Sprog 

For at kunne begå dig blandt samarbejdspartnere og kolleger, er det et krav at du kan tale og forstå dansk. 

Andre krav 

Kørekort er påkrævet og trailer er en fordel.

Ansøgningsproces 

Kontakt Sydsjællands Entreprenørforretning på telefon 42 50 60 70 i tidsrummet 8-15 eller send en mail med din ansøgning til: kontor@ssef.dk

Der er 1 ledige stillinger


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.