Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren leder indenfor økonomi søges til Manager stilling

Brænder du for økonomiområdets mange facetter kombineret med direkte ansvar for kunder og medarbejdere? Så er stillingen som Manager måske lige dig.
 
I ECIT bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der varetager hele eller dele af økonomifunktionen for mange spændende virksomheder, heriblandt NoHo (Cocks’n Cows etc.), Wolt, SAM Productions (producerer film og TV for bl.a. Netflix og DR med eksempelvis Borgen 2022), Repeat Fitness og mange andre – læs mere på www.ecit.dk.
 
Vi vokser massivt hver eneste år og har brug for kompetent ledelseskraft til at understøtte væksten – derfor søger vi nu en manager.
 
En varieret hverdag med udfordrende opgaver
 
Som Manager bliver du ansvarlig for en portefølje af kunder med ansvar for den direkte kundekontakt og tilrettelæggelse af arbejde for medarbejderne involveret omkring kunden. Der er tale om en selvstændig stilling med en dynamisk hverdag med forskelligartede opgaver.
 
Du går forrest som leder, og kan motivere dine medarbejdere på en positiv og konstruktiv måde. Du får fast arbejdsplads på vores kontor, men vil også arbejde ude hos vores kunder.
 
Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Aktiv planlægning og ledelse af dit konsulentteam
 • Understøttelse og support til konsulenterne i deres daglige arbejde – både fagligt og strukturelt
 • Opfølgning på medarbejderperformance og kunderentabilitet 
 • Månedlig rapportering, budgetopfølgning, forecast, likviditetsstyring m.v. inkl. relevante periodiseringer og afstemninger for vore kunder
 • Udarbejdelse af ad hoc analyser, årsregnskabsmateriale og kontakt til revisor for vores kunder
 • Sikring af leverancer til kunder og kundetilfredshed
 • Udvikling og optimering af arbejdsgange, systemer og IT.
 • Aktiv deltagelse i udvikling af virksomhedens overordnede strategi og udvikling
 
Selvstændigt drive og engagement
 
Vi forventer du er en erfaren analytisk og selvkørende person, som tager naturligt ejerskab over dine arbejdsopgaver.  Du arbejder systematisk og detaljeorienteret samtidigt med at du er hjælpsom og serviceminded overfor vores kunder.
 
Derudover forventer vi, at du: 
 • har en relevant økonomiuddannelse kombineret med erfaring indenfor konsulent/revision eller regnskabsafdelingen i en større virksomhed.
 • er hjemmevant i de danske bogføringskrav og momsregler
 • har en selvstændig, struktureret og effektiv opgavetilgang
 • er forandringsvillig og teamplayer
 
ECIT
 
ECIT er en del af ECIT koncernen med mere end 1500 medarbejdere og en omsætning på 2 mia. NOK på det nordiske marked. I vores lokale afdeling får du 75 erfarne og kompetente kollegaer som spænder fra regnskabs- og lønkonsulenter, over rådgivning til udvikling af IT-systemer. Vi prioriterer et godt fællesskab og deling af viden samt lægger vægt på at hjælpe og sparre med hinanden, så vi sammen sikrer udviklingen af de mest kompetente og effektive løsninger for fremtidens økonomifunktioner.
 
Muligheder og vilkår
 
Du får spændende udfordringer med gode muligheder for at vokse med virksomheden og opgaverne. For den rette person, som bidrager til virksomhedens udvikling, vil der på sigt være mulighed for at indtræde som partner. Ansættelsesvilkår forhandles på et attraktivt niveau og omfatter frokostordning, pension og sundhedsforsikring. Arbejdsstedet er vores nye kontor i Herlev. 
 
Ansøgning og kontakt
 
Send venligst din ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket, men hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun på hbr@ecitservices.dk.  Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.