Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren leder søges, med stedfortræderfunktion for Centerleder, til skønt og moderne plejecenter i Hvidovre

Erfaren leder søges, med stedfortræderfunktion for Centerleder, til skønt og moderne plejecenter i Hvidovre

Kan du lede mennesker, bearbejde kultur og holdninger, og har du gode idéer og indspil til, hvordan udviklingen af en effektiv og stærk organisation anno 2020 kan se ud? Så læs mere her:

Dybenskærhave plejecenter er lyst og moderne indrettet og rummer 72 boliger fordelt på tre etager. Livet leves på Dybenskærhave, og den åbne tilgang og følelsen af at være velkommen møder én når man træder ind af døren, hvor man altid mødes af smil og et velkommen til.

I opgaven som ny leder vil du blive mødt af medarbejdere fra flere faggrupper, men fælles for dem alle er at de ønsker sig en leder der udover et stærkt leder DNA også har begge ben plantet solidt på jorden. Du skal se dem, høre dem men også skabe mening og retning. Du skal være tydelig og lyttende og sammen med det øvrige lederteam være garant for, at kvalitet, faglighed og udvikling går hånd i hånd med det gode arbejdsmiljø.

Du bliver del af en veletableret ledergruppe på ialt 5 som inklusiv Centerlederen arbejder for at fremme udviklingen og kulturen på centret. Målet er at styrke den faglige kvalitet i arbejdet, og fremme det gode ældreliv, så indsatsen i hverdagen spejles i beboernes trivsel og gode udvikling.

Dit leder DNA rummer lysten til at skabe forandringer og evnen til at se hvordan fordelingen af ansvar og opgaver kan nytænkes indenfor rammerne på et ambitiøst og aktivt plejecenter. I rollen som leder, og med funktionen som stedfortræder for Centerlederen, indgår du som en del af den daglige ledelse på linje med den øvrige ledergruppe og varetager derfor opgaver indenfor områder med, direkte personaleansvar, faglig udvikling, økonomi og drift mv.

Ledergruppen ønsker at fremme udviklingen af en stærkere sammenhængskraft etagerne imellem og derved se på hvordan organiseringen i arbejdet og fordelingen af ledelsesopgaverne, i endnu højere grad end tidligere, kan matches så de på tværs af ledergruppen styrker den faglige udvikling og driften i øvrigt.

Du kommer til en kommune hvor man på sundhed- og ældreområdet prioriterer, fælles læring og et styrket tværgående ledelsesarbejde. Du skal derfor trives med deling af viden og et stærkt engagement i en fælles udvikling af ledelse som et bredt praksisfællesskab, der bygger på inddragelse, åbenhed og tilliden til at alle kan og skal bidrage.

Vi tilbyder:
  • Medindflydelse på strategi og retning
  • Ansvar for medarbejdere, faglig udvikling, kvalitet, drift og økonomi
  • Et Center på vej mod nye horisonter, udvidelse og organisatoriske ændringer
  • Aktivt medlemskab til et farverigt lederteam på ialt 48 herlige mennesker
Vi Forventer:
  • At du kan gå forrest som leder og forstår at arbejde praktisk med både kultur, forandringer og værdier
  • At du har en dansk autorisation som sygeplejerske, erfaring som leder og evt. diplomlederuddannelse ell. tilsvarende
Vi forventer at afholde samtaler henholdsvis d. 20. samt 26. Februar 2020 og der indgår en persontest imellem de 2 ansættelsessamtaler.

Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Anders Krauch
anders@humanassist.dk
Tlf.: +45 2196 8060

Ansøgningsfrist:
17. februar 2020

Se mere på vores ansøgersite: https://humanassist.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.