Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren leder til demensafdelingen på Birkehøj Plejecenter

Erfaren leder til demensafdelingen på Birkehøj Plejecenter
Vil du stå i spidsen for en engageret gruppe af medarbejdere, der hver dag sikrer en tryg og meningsfuld hverdag for vores 27 beboere, med demenssygdomme? Som daglig leder for Birkehøjs demensafdeling får du mulighed for at bruge din erfaring som leder til at sikre medarbejderne de bedste forudsætninger for at give beboerne den bedst mulige pleje og omsorg. 

Birkehøj er et plejecenter i udvikling, hvor vi sætter en ære i altid at tage udgangspunkt i beboernes individuelle behov. Vi har et tæt samarbejde på tværs af hele plejecentret og med Henriksdal Plejecenter, som vi har delt ledelse med. Som daglig leder for demensenheden indgår du i et lederteam med centerlederen og de øvrige fire dygtige daglige ledere på de to plejecentre og kommunens fælleskøkken. Samtidig får du et tæt samarbejde med vores udviklingssygeplejerske, der er med til at sikre et højt fagligt niveau og faglig udvikling.
Vi er ét hus og samarbejder tæt på tværs af afdelingerne.

Engagement og høj faglighed
Du kommer til at stå i spidsen for en gruppe engagerede medarbejdere, med et højt fagligt niveau og stor omsorg for plejecentrets beboere.  Du er en synlig leder, der har erfaring med at skabe positive forandringer og arbejde med nærvær og kvalitetsudvikling. Du har altid medarbejderne med på råd og er god til at kommunikere og sætte klare rammer.

I den kommende tid skal vi blandt andet fortsætte vores kvalitetsudvikling på medicinområdet og styrke nærværet i afdelingen. Samtidig er der stadig brug for, at vi har fokus på Fællessprog III og omsorgssystemet CURA, som vi overgik til i slutningen af 2018. I løbet af 2020 tager vi første spadestik til at udvide Birkehøj med ca. 30 nye plejeboliger, et byggeprojekt som har stor bevågenhed blandt medarbejdere og beboere.

Beboerne er omdrejningspunktet på Birkehøj, men også deres pårørende er en uundværlig del af vores hverdag, bl.a. når vi skal lære beboerne at kende. Derfor er det også vigtigt, at du har blik for at skabe et tæt samarbejde med pårørende og støtte dem i relationen til deres nære.

Nærværende og erfaren leder
Du har en sundhedsfaglig baggrund, sandsynligvis som social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske. Det er en fordel, hvis du har en lederuddannelse på diplomniveau eller tilsvarende.
Derudover forventer vi, at du:

  • Har mindst 2 års ledelseserfaring, gerne fra plejecenter eller lignende
  • Kan stå i spidsen for forandringer og lede udviklingsprojekter
  • Er en nærværende og empatisk leder med en anerkendende tilgang til ledelse
  • Har erfaring med ældreplejen og gerne med demensområdet
  • Har gode samarbejdsevner og vægter tværfaglighed højt
  • Har gode kommunikative evner
  • Arbejder struktureret og har erfaring med planlægning og budgetstyring.
Om stillingen
Der er tale om en fast fuldtidsstilling med løn efter gældende overenskomst og opstart 1. marts 2020 eller hurtigst muligt herefter.

Søg stillingen senest 17. februar 2020, kl. 12.00. Vi forventer at holde første samtale 20. februar og anden samtale 25. februar. Du vil blive bedt om at svare på en test, hvis du går videre til 2. samtale.
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte centerleder Jette Elleby på telefon 61133753 eller daglig leder Jeanett van Dijk på telefon 61133586. Du kan også læse mere om stillingen i Job og kompetenceprofil.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.