Erfaren leder til Velkomsthuset i den nye retspsykiatriske bygning Udsigten på Psykiatrisk Center Sct. Hans

På Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde er vi i fuld gang med at forberede ibrugtagningen af den nye retspsykiatri ”Udsigten”, og vi står og mangler en erfaren leder, der kan hjælpe os med at forberede ibrugtagningen af vores Velkomsthus. Måske det er dig?

Hvis du synes, det kunne være spændende at være med til at bygge en ny enhed op, der sikrer en professionel og serviceminded velkomst til alle, der kommer til vores retspsykiatriske afdeling og som samtidig lever op til vores høje sikkerhedsniveau, så vil vi glæde os til at læse din ansøgning!


En fælles modtagelse i det nye byggeri

Velkomsthuset i byggeriet er en ny funktion på Sct. Hans. Hovedopgaven er at skabe en sikker adgang og udgang til de retspsykiatriske sengeafsnit, og skal samtidig være et sted, hvor man føler sig ventet, velkommen og godt tilpas. Service er derfor vores hovedfokus.

Arbejdsgange ift. ankomst til retspsykiatrien er dermed ændret og bliver mere sikkerhedsmæssigt forsvarligt, da både medarbejdere, patienter, pårørende og øvrige besøgende skal ind det samme sted i en fælles modtagelse i Velkomsthuset. Det bliver en stor forandring for både patienter, medarbejdere, pårørende og besøgende samt myndigheder og beredskab.


Lidt om jobbet og din rolle som leder af velkomsthuset

Stillingen er ny, og du kommer derfor i høj grad til at få medindflydelse på opstart og udvikling af de nye arbejdsgange i enheden, og ansættelse af medarbejderne.

Som afsnitsleder i Velkomsthuset får du en bred kontaktflade, hvor dine samarbejdspartnere både bliver medarbejdere og afsnitsledere i huset, men også offentlige myndigheder, kommuner og patient og pårørende organisationer.

Som afsnitsleder får du ansvaret for optimal ressourceanvendelse, bemanding og økonomi i enheden, samt personaleledelse og udvikling af enhedens medarbejdere.

Du får ledelsesansvaret for kompetente medarbejdere med meget forskellige baggrunde og ansvarsområder. I din rolle som afsnitsleder kommer du derfor til at lede og styre en bred portefølje af arbejdsopgaver, som spænder lige fra store udviklingsopgaver til de daglige driftsopgaver. Mere præcist vil din hverdag f.eks. indebære følgende:

 • koordinering af ressourcer og bemanding i forhold til den givne ramme.
 • sikre at beredskabsplanen for Udsigten til enhver tid er opdateret og implementeret - inkl. afholdelse af øvelser mm.
 • sikre at patienternes rettigheder, love, regler og vejledning/instrukser til enhver tid overholdes.
 • bidrage til tværgående prioritering og koordinering af opgaver, der understøtter patientforløbende i Udsigten
 • sikre at alle besøgende får en professionel og service-minded velkomst til retspsykiatrisk afdeling på Psykiatrisk Center Sct. Hans.
 • være faglig såvel som ledelsesmæssig sparringspartner for medarbejderne i enheden.
 • tilrettelægge udviklings- og uddannelsesmuligheder for enhedens medarbejdere.
Udsigten - Fokus på recovery, sikkerhed og faciliteter der skaber muligheder

Der har fra begyndelsen været fokus på at skabe en ambitiøs bygning til retspsykiatrien, så Psykiatrisk Center Sct. Hans kan blive førende indenfor behandling af retspsykiatriske patienter – ikke bare i Danmark, men også internationalt.

En retspsykiatrisk patient er i gennemsnit indlagt i mere end fire år. Det er lang tid, og visionen for Udsigten er derfor at fokusere på rehabilitering og patienternes recoveryproces i endnu højere grad, end vi gør i dag.

Nybyggeriet skal også efterkomme behovet for flere lukkede sengepladser i RHP’s retspsykiatri, og er derfor designet til 126 sengestuer.

En række af de fysiske forhold bliver forbedret i Udsigten. Alle patienter får værelse med eget bad, og rammerne for besøg af pårørende bliver moderniseret med bl.a. særlige faciliteter til børn i besøgslejlighederne. Der bliver også bedre adgang til sanserum, terapibad, aktivitetshave, fysisk udfoldelse og kreative og praktiske værksteder.

Tilsammen giver de nye rammer mulighed for en mere varieret hverdag for den enkelte patient med større mulighed for at vedligeholde og træne sine praktiske og sociale færdigheder.

Du kan læse mere om Udsigten og følge byggeprocessen på ”Ny retspsykiatri Sct. Hans”.


Vores forventninger til dig som leder

Vi søger DIG, der tager ansvar og er god til at prioritere dine opgaver i hverdagen. Du er en erfaren leder og er indstillet på at ”gå foran”. Derudover forventer vi, at;

 • du har en anerkendende og respektfuld tilgang til medarbejdere og patienter
 • du udviser overblik, engagement og gennemslagskraft også selvom, der er mange nye ting i gang på samme tid
 • du har fokus på at fastholde og videreudvikle den faglige tilgang og indsats i teamet. I den forbindelse er du tydelig omkring forventninger og følger op, evaluerer og giver feedback
 • du har fokus på at få opbygget et godt arbejdsmiljø i enheden og understøtter god trivsel og kommunikation i teamet. Du evner at igangsætte og motivere den enkelte såvel som hele teamet
Kvalifikationer

Du har en lederuddannelse og kan dokumentere resultater fra tidligere lederopgaver. Stillingen kræver ikke en sundhedsfaglig uddannelse men erfaringer med psykiatri på det sundhedsfaglige område, herunder vil Recovery og Rehabilitering være at foretrække.

Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde med arbejdsmiljø herunder sikkerhed på arbejdspladsen og har kendskab til kvalitets- og forbedringsarbejde. Dette er dog ikke et krav.


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt og er til besættelse pr. 1. december 2020 eller snarest derefter.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.


Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du, at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive afsnitsleder i Velkomsthuset.

Søg via linket på siden senest den 24. september 2020 kl. 12:00. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din motiverede ansøgning.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 41 og 2. samtaler i uge 43. Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med udvælgelse benytter os af personlighedstest forud for 2. samtale.

Mere information: Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte klinikchef Thomas Schütze på 38642097.

Dertil kan du læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på: "Job i Psykiatrien".


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Tilbudsleder, byggefirma

Headhunterne

Roskilde
Til byggefirma i Holbækområdet søger Headhunterne en tilbudsleder. Om stillingen Succeskriteriet i denne stilling er, at du er knivskarp ikke bare på kalkulation, men i lige så høj grad i forhold til at planlægge afdelingens ressourcer. Det bliver d...
Indrykket:27. august 2020

Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til BAUHAUS Roskildes Trælast/DriveIN

Bauhaus

Roskilde
Har du ledererfaring fra detailhandlen? Har du salgstalent og formår du at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidigt med at du kan føre an og gøre en forskel for arbejdsglæden? Så er det måske dig, som skal være Afdelingschef i branchens beds...
Indrykket:9. september 2020

Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til Havecenteret i BAUHAUS Holbæk

Bauhaus

Holbæk
Har du ledererfaring fra detailhandlen samt en relevant faglig baggrund? Har du salgstalent og formår du at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidigt med at du kan føre an og gøre en forskel for arbejdsglæden? Så er det måske dig, som skal væ...
Indrykket:15. september 2020

Afdelingsleder til Jobcenter i Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune

Taastrup
Høje-Taastrup kommune har de sidste år haft en meget positiv udvikling på beskæftigelsesområdet med markant fald i ledigheden og fremgang i beskæftigelsen. Vi søger nu en dedikeret afdelingsleder, der sammen med os vil skabe flere succeser. Du blive...
Indrykket:11. september 2020

Danmarks mest dedikerede Børne- og Ungeafdeling søger ny ledende overlæge

Region Sjælland

Sorø
Kom og bliv en del af et stærkt og udviklende ledelsesfællesskab og en dedikeret medarbejdergruppe, som arbejder for at skabe fleksible og smidige patientforløb for børn og unge. På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er vi godt i gang med et kul...
Indrykket:15. september 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Tilbudsleder, byggefirma

Headhunterne

Roskilde
Til byggefirma i Holbækområdet søger Headhunterne en tilbudsleder. Om stillingen Succeskriteriet i denne stilling er, at du er knivskarp ikke bare på kalkulation, men i lige så høj grad i forhold til at planlægge afdelingens ressourcer. Det bliver d...
Indrykket:27. august 2020

Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til BAUHAUS Roskildes Trælast/DriveIN

Bauhaus

Roskilde
Har du ledererfaring fra detailhandlen? Har du salgstalent og formår du at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidigt med at du kan føre an og gøre en forskel for arbejdsglæden? Så er det måske dig, som skal være Afdelingschef i branchens beds...
Indrykket:9. september 2020

Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til Havecenteret i BAUHAUS Holbæk

Bauhaus

Holbæk
Har du ledererfaring fra detailhandlen samt en relevant faglig baggrund? Har du salgstalent og formår du at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidigt med at du kan føre an og gøre en forskel for arbejdsglæden? Så er det måske dig, som skal væ...
Indrykket:15. september 2020

Afdelingsleder til Jobcenter i Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune

Taastrup
Høje-Taastrup kommune har de sidste år haft en meget positiv udvikling på beskæftigelsesområdet med markant fald i ledigheden og fremgang i beskæftigelsen. Vi søger nu en dedikeret afdelingsleder, der sammen med os vil skabe flere succeser. Du blive...
Indrykket:11. september 2020

Danmarks mest dedikerede Børne- og Ungeafdeling søger ny ledende overlæge

Region Sjælland

Sorø
Kom og bliv en del af et stærkt og udviklende ledelsesfællesskab og en dedikeret medarbejdergruppe, som arbejder for at skabe fleksible og smidige patientforløb for børn og unge. På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er vi godt i gang med et kul...
Indrykket:15. september 2020