Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren lønbogholder med indgående kendskab til Danløn søges til vikariat hos spændende konsulentvirksomhed i København K

Beskrivelse

Som lønbogholder får du ansvaret for at sikre korrekt løn til virksomhedens omkring 120 ansatte. Du vil blive omdrejningspunktet indenfor lønbogholderi i virksomheden, hvorfor det også vil være dig, der vil modtage henvendelser fra kollegaer ang. lønrelaterede spørgsmål. Vikariatet er som udgangspunkt tre måneder, dog med mulighed for forlængelse. Du vil få ansvaret for følgende opgaver:

Arbejdsopgaver

  • Lønbogholderi, herunder løn til timelønnede og funktionærer
  • Afstemning af løn
  • Lettere bogføring
  • Ad hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en salgs- og marketingsvirksomhed der i høj grad kræser om sine medarbejdere. Virksomheden har i de seneste år har oplevet stor vækst. Der hersker et uformelt, ungt og dynamisk miljø og man fornemmer, at det er en virksomhed, hvor medarbejderne trives med hinanden. Virksomheden tilbyder kantineordning og sundhedsforsikring.

Personlige kompetencer

Som person er du selvstændig og trives med frihed under ansvar. Du trives i et dynamisk miljø, hvor der løbende sker forandringer, uden at du lader dig stresse af det. Dertil er du en engageret medarbejder, der formår at levere korrekt løn til tiden hver gang. Som person er du pligtopfyldende og imødekommende.

IT-kompetencer

Erfaring med Danløn

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen & Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. Få inspiration til dit CV her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her