Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Løsningsarkitekt til stort og komplekst IT-projekt

Vil du være med til at designe løsningsarkitektur for data og datainfrastruktur i et af Skatteforvaltningens største IT-projekter? Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens digitale platform og være med til at sikre en vigtig samfundsopgave? Så er det måske lige dig, vi søger til One Stop Moms projektet.

One Stop Moms er et projekt i samarbejde med Skattestyrelsen, der skal opbygge en IT-løsning der skal lette momsindberetning for erhvervslivet og sikre mere fair konkurrence på tværs af EU, samt nedbringe svindlen med moms. På længere sigt vil du skulle bruge dine kompetencer i relation til nogle af vores kommende udviklingsprojekter i Skatteforvaltningen.

Du bliver ansat i kontoret ”Udvikling One Stop Moms”, hvor dine kolleger er højtspecialiserede og dedikerede IT-profiler. I det daglige vil du være tilknyttet One Stop Moms projektet, hvor du vil indgå i et arkitekt team der er med til at designe og lave løsningerne til OSM2 arkitekturen.

Dine arbejdsopgaver

Du bliver det centrale omdrejningspunkt i sikringen af en sammenhængende arkitektur mellem løsningens forskellige komponenter, EU-systemer og -databaser samt omkringliggende IT-systemer. Du får ansvaret for projektets mål- og løsningsarkitektur, der udarbejdes i tæt samarbejde med leverandørerne.

Dine primære opgaver er at:

  • Udarbejde mål- og løsningsarkitektur for det samlede landskab af komponenter og sikre sammenhæng mod styrelsens referencearkitektur
  • Afdække og dokumentere alle nuværende og fremtidige integrationer
  • Sikre sammenhæng til de nuværende og fremtidige centrale EU-systemer og -databaser
  • Samarbejde med leverandører i agilt projektforløb om implementering af de valgte løsninger, herunder udarbejdelse af dokumentation
  • Samarbejde med projektets øvrige arkitekter samt på tværs af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
  • Deltage i udbud, hvor du vil blive en del af at identificere, formulere og evaluere funktionelle og non-funktionelle krav til systemerne i udbudsprocessen


Din profil

Du har flere års erfaring som Løsningsarkitekt eller andre IT-arkitektur områder fra lignende stillinger i en offentlig eller privat organisation, og du kan oversætte forretningskrav til funktionelle komponenter og non-funktionelle krav og kan dokumentere vigtige resultater. Det er vigtigt, at du er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk. Du har en baggrund som datalog, IT-ingeniør eller anden relevant uddannelse og har eventuelt certificeringer inden for IT-arkitekturområdet.

Du arbejder struktureret og kan hurtigt danne dig et overblik over et komplekst område samtidig med, at du har øje for detaljen. Du er drevet af at levere brugerorienterede IT-løsninger i den aftalte kvalitet og inden for deadline. Du er som person robust, inddragende, beslutningsdygtig, analytisk og udviklingsorienteret.

Du formår at samarbejde med forskellige interessenter, der indimellem har roller og ønsker, som konflikter. Og du kan kommunikere og samarbejde på forskellige niveauer i en organisation samt med eksterne konsulenter, leverandører og interessenter.

Dit kontor

Du bliver ansat i kontoret ”Udvikling One Stop Moms”, hvor vi i øjeblikket er 10 ansatte. Kontoret er forholdsvist nyt og vi forventer med tiden at vokse til 20 medarbejdere. Vi hjælper og støtter hinanden i at komme fælles i mål med vores opgaver. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring og vi trives rigtig godt i vores arbejde.

Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Der er gode muligheder for at forme sin egen dagligdag, der generelt er præget af en dynamisk og kreativ kultur. Med ca. 1100 ansatte er der ligeledes god grobund for karriereudvikling samt at møde nye spændende mennesker, enten i fagligt øjemed eller til et socialt arrangement.

Der er gode muligheder for kompetenceudvikling og sparring og du vil meget hurtigt blive kastet ud i både varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og relevante dokumenter sendes via linket ”søg stillingen” senest den 20. oktober 2020. Vi holder samtaler løbende. Der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC) eller overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg, hvor vi bor i moderne kontorfaciliteter lige ved Flintholm station og med gratis parkering i kælderen.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef Marie With Jørgensen fra kontoret Udvikling One Stop Moms på tlf. 72 37 38 85.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.