Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren medarbejder til Borgerservice

Vi søger en kollega til vores folkeregisterteam, som har lyst og kendskab til at arbejde med lovgivningen indenfor folkeregisterområdet.

Vi værdsætter medarbejdere, som tager initiativ til løsninger og tør tage ansvar for beslutninger. Til gengæld tilbyder vi en velfungerende arbejdsplads med plads til selvstændighed, faglig udvikling og fællesskab.

Lidt om jobbet
I Herlev Kommune kan vi lide at have kontakt med borgere, og tværfagligt arbejde er afgørende for, at vi kan løse vores opgaver. Din hverdag vil være travl og præget af udfordringer, som du sammen med dine kollegaer skal løse. Folkeregisterteamets sagsbehandling består blandt andet af partshøringer og afgørelser i sager om:
 

 • Flytninger (indenbys, mellem kommuner samt flytning til og fra udlandet)
 • Kontrol af korrekt bopælsregistrering
 • Børneflytninger.
 
Folkeregisterteamet består af tre medarbejdere.
 
Du vil også blive en del af Borgerserviceteamet, som består af i alt seks medarbejdere, som håndterer både personlige og telefoniske henvendelser. Disse henvendelser kan dreje sig om blandt andet udstedelse af pas, kørekort samt NemID, flytteanmeldelser, sygesikring samt medbetjening på de digitale selvbetjeningsløsninger m.m. 
 
Om dig
Vi forventer, at du har erfaring med folkeregisterområdet og på den måde har et bredt kendskab til relevant lovgivning (herunder CPR-loven, Retssikkerhedsloven, Forvaltningsloven m.fl.). Herudover vil det være en fordel, hvis du også har kendskab til reglerne og kan håndtere de andre sagsområder i Borgerservice fra tidligere ansættelse.
 
Det er vigtigt, at du trives med at være opsøgende i undersøgelsen af folkeregistersagerne. Derudover skal du kunne udvise forståelse for borgerens situation, kunne kommunikere respektfuldt og forklare beslutninger for borgeren med forståelse og empati og kunne håndtere eventuelle konfliktfyldte samtaler med borgerne.
 
Vi forventer, at du:
 
 • Har erfaring og brænder for Folkeregister- og Borgerserviceområdet og kan yde en god Borgerservice
 • Er en god og stærk kommunikator, både på skrift og i tale
 • Kan arbejde systematisk og vedholdende samt have flere bolde i luften
 • Har erfaring med forberedelse og udførelse af borgersamtaler
 • Hurtigt kan sætte dig ind i relevant lovgivning, ny som gammel
 • Har gode samarbejdsevner og kan arbejde tværfagligt
 • Er en erfaren IT-bruger (vi har SBSYS, KMD systemer, IST, Fasit m.fl.)
 • Har en positiv indstilling og et godt humør.
 
Lidt om os
Borgerservice er en del af Center for Job, Uddannelse og Borgerservice, hvor du vil få et tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i centret. Borgerservice er en afdeling med mange forskelligartede opgaver og kompetencer, hvor der er gode muligheder for faglig sparring og personlig udvikling. Der er et fællesskab med meget kompetente og engagerede kollegaer. Det er en arbejdsplads med fokus på service, kvalitet og fagligt fællesskab.
 
Vi har en meget uformel omgangstone, og vi sætter pris på, at humor og gode sociale relationer også er en del af arbejdslivet.
 
Yderligere oplysninger
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med tiltrædelse pr. 1. januar 2021. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Vi har flextid.

Ansøgningsfristen er den 22. november 2020. Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 26. november 2020.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Nabila Tayyab på tlf. 4452 7069, eller en af dine kommende kollegaer Hanne Dahl på tlf. 4452 7058 eller Didi Ünal på tlf. 4452 7046.

Ansøgning
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.