Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren medarbejder til Finanstilsynets IT-tilsyn

Vil du være med til at beskytte Danmarks finansielle stabilitet?

Finanstilsynets IT-tilsyn fører tilsyn med de finansielle virksomheders IT-anvendelse. Vi søger en medarbejder, der vil medvirke til at sikre, at de danske finansielle virksomheder har en sikker og stabil drift og kan modstå cyber- og informationssikkerhedstrusler – og dermed i sidste ende beskytte den finansielle stabilitet.

Du bliver en del af en højt profileret organisation, der løfter en særdeles vigtig samfundsopgave. Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø med spændende opgaver, ansvar og indflydelse og samtidig attraktive arbejdsvilkår med en god balance mellem arbejds- og privatliv.

Hvad forventer vi af dig?
Som en del af IT-tilsynet er din vigtigste opgave at udføre IT-inspektioner i Danmarks største banker, datacentraler mv. sammen med dine kolleger. Inspektionerne rapporteres til den øverste ledelse i virksomhederne, og konklusionerne offentliggøres. Du skal derfor gerne have erfaring inden for IT-sikkerhedsstyring, men vigtigst, at du har lyst til at udvikle dig yderligere indenfor området. Samtidig skal du have gode formidlingsevner, være i stand til at stå fast, når du bliver udfordret, og have lyst til, at der bliver lagt mærke til dit arbejde både i virksomhederne og i offentligheden.

Kan du sætte kryds ved følgende fire kvalifikationer og kompetencer, er du et godt match til stillingen:

1. Dine færdigheder inden for IT-sikkerhed er i orden
Din stærke faglighed og erfaring gør dig i stand til fra starten at gennemføre IT-inspektioner og myndigt at præsentere forhold for de finansielle virksomheders øverste ledelser. Du har solid forståelse for IT-sikkerhed, risikostyring og governance.

2. Du tager ansvar og samarbejder
Du tager ansvar for at få opgaverne i mål, men sørger samtidig for at sige til, når det brænder på, så vi sammen kan finde en løsning. På samme måde hjælper du dine kolleger, når deres opgaver presser sig på. Du skal derfor trives med stor selvstændighed i opgaveløsningen og samtidig med at samarbejde om opgaveløsningen.

3. Du kommunikerer klart og tydeligt
Et vigtigt element i vores arbejde er den løbende dialog med sektoren. Det er derfor vigtigt, at du kan optræde både myndigt og diplomatisk på alle niveauer og kommunikere dine budskaber klart og tydeligt til direktioner og bestyrelser såvel som til IT-faglige ledere i sektoren. Det er også vigtigt, at du er god til at formulere dig på skrift. Det får du brug for, når du skal udarbejde rapporter og notater.

4. Du kan bevare overblikket over mange opgaver
IT-inspektioner er vores vigtigste opgave, men langtfra den eneste. Du skal derfor kunne trives med at have gang i flere opgaver på samme tid. Du skal samtidig kunne se charmen i, at der pludselig kommer en ny opgave, som betyder, at tidsplanen for andre opgaver bliver lavet om.

Derudover forestiller vi os, at du:
• har en relevant videregående uddannelse
• har solid erfaring fra konsulentbranchen, den finansielle sektor, en børsnoteret virksomhed, den offentlige sektor eller lignende. I udgangspunktet minimum 5 år
• har erfaring med tilsyn, IT-revision, compliance eller lignende
• har kendskab til IT-sikkerhedsstandarder, f.eks. ISO2700X, NIST eller COBIT.

Hvilke opgaver skal du især løse?
Du kommer til at indgå i et stærkt team bestående af i alt 10 personer. Ud over IT-inspektioner arbejder teamet med løbende at overvåge de finansielle virksomheders IT-anvendelse og at foretage risikovurderinger. Derudover vurderer vi indberetninger om IT-hændelser, deltager i EU-arbejdsgrupper og hjælper vores kolleger i andre kontorer, når de har spørgsmål i relation til de finansielle virksomheders IT-anvendelse. Endelig medvirker vi til den løbende vedligeholdelse af IT-lovgivningen, hvor en stor del handler om at implementere EU-lovgivning.

Vi hjælper hinanden med de mange opgaver, sparrer meget gerne om faglige problemstillinger og er fleksible og uformelle.

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?
Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Du vil blive indplaceret som specialkonsulent eller chefkonsulent. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram. Vi har flekstidsordning, betalt frokostpause, kantineordning, massageordning, renseriordning, fri parkering og fodbold-, løbe- og badmintonklubber.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest den 26. februar 2021 kl. 12.00. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til underdirektør Anders Kragsnæs Balling på tlf. 33 55 83 64 eller vicekontorchef for IT-tilsynet Adam Al-Saffar på tlf. 33 55 83 22.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Simon Scott Hansen på tlf. 91 33 70 24.

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.