Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Multiperson - afløsning af daglig leder, Rjukan, Norge

Kvitåvatn Fjellstue, Rjukan, Norge søker erfaren multiperson - afløsning af daglig leder.

Stillingsbeskrivelse

Du skal passe Fjeldstuen, når de daglige ledere skal have fri. Du skal have lyst til at blive en del af et mindre team, men også kunne trives alene på fjeldet.

Ud over at varetage bookinger, mails og andet receptionsarbejde, skal du have lyst til at påtage dig mindre praktiske opgaver, rengøring og servering af morgenmad. Jobbet indeholder 12 ugers afløsning af daglige leder i lavsæson, hvor du overtager ansvaret for fjeldstuens daglige drift med tæt kontakt til vores administration i Danmark. De øvrige uger indgår du i teamet på Kvitåvatn.

Læs mere om Kvitåvatn Fjellstue her: http://www.kvitaavatn.no/

Kompetansekrav:

Det er et krav, at du kan formulere dig på skrift og i tale på dansk og engelsk og forstå norsk. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet på hotel og håndteret bookinger, men ikke et krav.

Personligt skal du være ansvarsbevidst, stabil, fleksibel og serviceminded.

Arbeidssted / arbeidstid:

Du skal flytte til Norge og bo i en lille hytte på Fjellstuen. Der er tale om en fastansættelse på fuld eller deltid, som kan være meget fleksibel. Der er også mulighed for at opnå længere samlede ferier, hvis det skulle være et ønske at kombinere med ophold i udlandet/Danmark. Varriernde arbejdstid hverdage og weekender.

Start:

Senest 1. august 2018, men meget gerne tidligere

Løn:

efter kvalifikationer

Vi stiller en bolig til rådighed i form af en lille hytte med tekøkken og eget toilet og bad. Du kan spise på Fjeldstuen, når køkkenet er i drift. Betaling for kost og logi jf. statens takster i Norge.

Flere informationer:

Kontakt daglig leder Lone Borup, +47 40433525 / +47 35092040, borup@kvitaavatn.no

Ansøgning:

Ansøgninger vedhæftet CV og referencer sendes til borup@kvitaavatn.no

Ansøgningsfrist er 17.04.2018. Vi vurderer ansøgere løbende.

(fra NAV EURES Norge)

-------------------------------------------------------------------

Danskejet fjellstue i Sydnorge med 220 senge fordelt på 52 enheder.

Kvitåvatn Fjellstue ligger i et storslået naturterræn 945 moh og med en imponerende udsigt til Sydnorges højeste fjeld Gaustatoppen og søen Kvitåvatn. Det er en stor moderne fjellstue, der til daglig drives af det danske værtspar Dan og Lone Borup.

Der er mange forskellige bomuligheder fra moderne møbleret hotelværelser til små norske bjællkehytter. Der er højsæson både sommer og vinter.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her