Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren og dedikeret bygherrerådgiver, der vil udvikle og stå i spidsen for vores afdeling for bygherrerådgivere

Er du erfaren og ambitiøs bygherrerådgiver? Og kan du se mulighederne i at udvikle og være forretningsleder for vores bygherrerådgivere?

Vi søger en erfaren og dedikeret bygherrerådgiver og forretningsleder til en nyoprettet stilling, der har lysten og kompetencerne til at stå i spidsen for udvikling af vores bygherrerådgivningsafdeling.

Vores bygherrerådgivning er de seneste år vokset betydeligt, og vi oplever en stadig stigende tilgang af nye bygherrerådgivningsprojekter. Derfor ønsker vi at styrke bygherrerådgivningsteamet med en engageret og ambitiøs bygherrerådgiver, der har kompetencer og lysten til at drive og videreudvikle bygherrerådgivningsgruppen og LB Consult.

En alsidig hverdag

Som forretningsleder for bygherrerådgivningsafdelingen med at sætte rammerne for bygherrerådgivningsgruppen. Du skal opbygge, strukturere og organisere bygherrerådgivningsafdelingen med fokus på vækst og tilgang af flere bygherrerådgivningsopgaver. Derudover medvirker du i vores interne planlægning og koordinering af projekter og ressourcer, og du sparrer og coacher vores øvrige bygherrerådgivere og den øvrige organisation som fx projekteringsledere, projektledere og byggeledere.

I samarbejde med de øvrige bygherrerådgivere er du ansvarlig for at rådgive bygherrer i forbindelse med udvikling og gennemførelse af komplekse byggeprojekter. Bygherre kan være alt fra kommuner og regioner til pensionsselskaber og private bygherrer, og du ser opbygning og vedligeholdelse af kunderelationer som en naturlig del af dine arbejdsopgaver.

Du rådgiver rutineret kunden gennem processen fra den indledende strategi-, idé- og visionsudvikling til programmering, udbudsrådgivning, kontrahering, projektering, udførelse og idriftsætning – og du kan hurtigt sætte dig ind i nye projekter og finde nye muligheder inden for vores forretningsområder.

Vi forestiller os, at

  • du har 10 års erfaring som bygherrerådgiver
  • du har kompetencerne og lysten til at videreudvikle og strukturere vores bygherrerådgivningsforretning
  • du er udadvendt, nærværende og synlig i din rådgivning og fører en god dialog med kunderne
  • du er fleksibel og kan overskue flere projekter ad gangen
  • du er formentlig uddannet ingeniør, arkitekt eller konstruktør

Din fremtid i LB Consult

Du deltager aktivt i udviklingen af LB Consult, hvor du vil opleve en flad og dynamisk organisation, der giver dig mulighed for indflydelse. Vi har en klar strategi for udvikling af virksomheden over de næste par år, og du får naturligt en helt central plads i eksekvering af strategien, der ligeledes fremmer din udvikling og fremtidige karrierevej.

Dine kompetencer er nøglen til vores succes, derfor er din faglighed og viden i fokus hos os. Du får mulighed for at videreudvikle dine faglige kompetencer og prøve dig selv af på nye, spændende projekter i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder målrettet med at give medarbejderne den personlige og faglige udvikling, de ønsker.

Du bliver tilknyttet enten vores kontor i Aarhus eller Kolding alt efter, hvad der er lettest for dig.

LB Consult tilbyder

Hos os får du 46 kvalitetsbevidste, ambitiøse og engagerede kollegaer. Vi prioriterer den tætte kunderelation højt, og vores succes forudsætter et tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Derfor er imødekommende og engagerede medarbejdere kernen i vores forretning.

Hos os vil du opleve en dynamisk og flad organisation med korte kommandoveje og nærværende ledelse, hvor der er plads til både videndeling og grin på tværs af faggrupperne. Vi prioriterer et godt fagligt og socialt miljø, hvor der er kort fra tanke til medarbejder, og mellem de forskellige faggrupper. Hos os vil du både få gode kollegaer og mulighed for at videreudvikle dig fagligt og personligt.

Anerkendelse og kontinuerlig udvikling er et fokusområde for ledelsen, for at sikre trivsel og fastholdelse, ligesom virksomhedens sammenhængskraft og det faglige niveau altid er i højsæde. Du vil opleve en uformel, dynamisk kultur og et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor godt købmandskab og helhedsorienteret opgaveløsning er hverdagen.

Læs mere om vores arbejdsplads her.

Kontakt direktør Lars Bager på telefon 2170 6161 hvis du vil vide mere om stillingen eller LB Consult som arbejdsplads.

Brug linket for at sende din korte, motiverede ansøgning og dit CV.

Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.