Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren og disciplineret Tester med øje for detalje og kvalitet

Kom og bliv en del af vores DevOps team, der udvikler features til fremtidens digitale, kundeorienterede og datadrevne toldområde. Vi udvikler efter agile principper i et stort IT-program, og du bliver ansvarlig for at få forretningens krav testet på den mest hensigtsmæssige måde.

Den nye EU-toldlovgivning medfører væsentlige ændringer både for erhvervslivet og Toldstyrelsen. Hovedparten af den samlede IT-portefølje på toldområdet vil blive udskiftet. Det vil have stor betydning for den danske import og eksport og EU-forsendelser, for det indre marked, for vores danske virksomheder og for vores kolleger i Toldstyrelsen.

Du bliver tilknyttet Toldprogrammet (EUTK), som er et af de største IT-transformationsprogrammer i Danmark.

Dine arbejdsopgaver
Du vil indgå i et Scrum team, der specificerer krav til tests, udarbejder testcases og løbende afvikler tests. I forbindelse med testarbejdet vil du også blive involveret i indrapportering af fejl, ligesom den endelige dokumentation er yderst vigtig i forhold til at opretholde vores høje standard for den kvalitet, vi ønsker af vores færdige produkt.

Stillingen vil give dig mulighed for at arbejde sammen med kolleger og leverandører om følgende opgaver:

  • Designe, udvikle, modificere og udføre testplaner i overensstemmelse med EUTK test strategi
  • Udarbejde, eksekvere og vedligeholde testcases for manuel og automatiseret test
  • Indrapportere fejl og sikre sporbarhed mellem krav, test og fejl
  • Sikre testfagligheden i samarbejde med testerne fra Toldstyrelsen

Din profil
Du har formentlig en relevant IT-baggrund og minimum fem års erfaring som tester og med konkret erfaring i at arbejde i et agilt team. Det vil være fint med en certificering indenfor ISTQB, men ingen betingelse.

Du er struktureret, metodisk og engageret. Du tager gerne ansvar i forhold til samarbejdet i Toldprogrammet og har øje for at overholde deadlines. Det er vigtigt, at du har passion for test og kvalitet i software og selvfølgelig er en teamplayer i et dynamisk, engageret DevOps team.

Du har kendskab til følgende værktøjer og metoder:

  • JIRA
  • Cucumber
  • Xray
  • HP Alm
  • Shift-lift

Du har praktisk erfaring med agil udvikling indenfor rammeværket SAFe og DevOps.

Dit kontor
Du ansættes i kontoret Udvikling og Test EUTK med omkring 25 kolleger. Vi hjælper hinanden og arbejder tæt sammen for at øge kvaliteten i alt, hvad vi arbejder med. Der er en høj grad af fællesskabsfølelse og et godt samarbejde iblandt os.

Omgangstonen er uformel og du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring og vi trives rigtig godt i vores arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling og sparring og vi garanterer varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet” hurtigst muligt og senest den 19. oktober 2020. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Senior Test Manager Karin Bøgelund Jensen på telefon 72 37 51 95 eller kontorchef Jan Bolton på 72 37 56 38.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

?Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle IT-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens eksisterende IT-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

?Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

?Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.