Erfaren og dygtig pædagogmedhjælper til Lykkebo børnehave

Har du stor erfaring med børn i 3-6 års alderen, og er du fagligt udviklingsparat? Så har vi jobbet til dig.
 
Om stillingen
Stillingen er i vores børnehaveafdeling, men da vi er en integreret institution, arbejder vi også på tværs af afdelingerne mht. til projekter, ugeplaner og aktiviteter.
 
Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt. Tiltrædelse snarest muligt eller den 1. juni 2018.  
 
Vores åbningstid ligger mellem kl. 6.30 og 17.15. Vi forventer, at du både kan åbne og lukke institutionen samt er fleksibel.  
 
Om Lykkebo
Lykkebo er en integreret institution for børn i alderen 0-6 år og en del af Klynge VVKB, som er en klynge for børn og unge mellen 0-23 år.   
 
Det er en lys og moderne institution med gode faciliteter. Vi består af tre vuggestue- og tre børnehavegrupper. Institutionen ligger lige ved siden af Lykkebo skole og deres nyttehave, som vi har adgang til.
 
Vi holder ugentlige stuemøder, hvor der bl.a. arbejdes med månedsplanlægning ift. aktiviteter og læringsmål. Aktiviteterne, som alle skal have et sprogligt fokus, tager udgangspunkt i den enkelte børnegruppe, vores årshjul, pejlemærker, læreplanstemaer samt fokuspunkter.
 
Vi er i gang med at arbejde med læreplanstemaer med valg af læringsmål og tiltag ud fra børnenes nærmeste udviklingszone og pejlemærker og børnemiljøperspektivet. Dette spændende udviklingsarbejde sker på personalemøder og i pædagogisk udvalg, som du har muligheden for at blive en del af.
 
Insitutionen er også tilknyttet Tidlig Indsats, hvor vi bl.a. arbejder med KIDS-observationer med henblik på at udvikle de fysiske omgivelser, leg og aktivitet samt personalets relationskompetencer for at sikre de bedste og lige udviklingsmuligheder for alle børn. I denne forbindelse har vi også tilknyttet forskellige konsulenter, som filmer vores pædagogiske praksis.   
 
Samtidig arbejder vi også meget målrettet med en forstærket sproglig indsats og forældrepartnerskaber.   
 
Lykkebo benytter sig af KbhBarn, som inddrages i den pædagogiske tankegang og bruges som systematisk arbejdsredskab, dialog med forældre og kolleger samt dokumentation af daglige aktiviteter jf. læreplan og pejlemærker.   
 
Vi har brug for en medhjælper, der  
  • har stor erfaring med børn i 3-6 års alderen
  • er omsorgsfuld og har blik for børneperspektivet   
  • kan bidrage med fokus på børns leg, udvikling og læringsmiljø - både inde og ude  
  • kan bidrage med tilrettelæggelse af hverdagen og aktiviteter   
  • har overblik, er refleksiv og kan arbejde systematisk med dagsstruktur og gerne har erfaring med SMTTE-modellen   
  • er fagligt udviklingsparat og kan give/modtage konstruktiv kritik og løsningsfokuseret feedback ift. til at udvikle det pædagogiske arbejde  
  • kan arbejde med en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang til børn, forældre og kolleger  
  • kan fange børnenes spor og inddrage børnenes ret til at kunne selv og have medbestemmelse i den daglige praksis  
  • kan bidrage med initiativ, arbejdsglæde og humoristisk sans  
Mere information
Hvis stillingen har fanget din interesse, og du evt. har nogle spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk leder Nicole Angelique Breving på 2966 3824 i uge 17.    
 
Du kan også læse mere om Lykkebo på vores hjemmeside www.lykkebo.kk.dk.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 30. april 2018
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og eksamenspapirer.  
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Engagerede pædagogmedhjælpere til vuggestuen i Børnehuset Sølund

Sølund

Har du øje for de små børn? Vi søger to pædagogmedhjælpere, som brænder for at arbejde med de helt små børns trivsel og udvikling. Du skal indgå i et vuggestueteam med fem kollegaer, knyttet til grupperne med børn i alderen 1-2 år. Begge stillinger ...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Pædagogmedhjælpere til Klynge Radius i Vanløse - fordi vores børn er vigtige

Brønshøj/Vanløse Klynge D/Radius

I Klynge Radius i Vanløse søger vi pædagogmedhjælpere til flere af vores enheder. Vi er en fagligt stærk klynge, der arbejder med fokus på effekten for vores kære børn. Livsduelighed er kodeordret for os. Vi mener, at alle børn har ret til at være d...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Super pædagogmedhjælper til Daginstitutionen Himmelblå

Himmelblå

Vi søger en pædagogmedhjælper, der finder stor motivation i at arbejde med børnehavebørn. Himmelblå er en daginstitution med 80 børn i alderen 0 6 år. Vi er organiseret i to teams og er inddelt i fem stuer. Team 1 er organiseret på tre stuer med vug...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Pædagogmedhjælper til lukkevagt til Gullandsgården

Gullandsgården

Gullandsgården søger en lukkevagt seks timer ugentligt. Du skal arbejde hver onsdag og hver anden fredag og timerne er fordelt i tidsrummet mellem kl. 14-20.00. Stillingen er til besættelse den 1. maj 2018 og der vil være mulighed for at få yderlige...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Pædagogmedhjælper børneinstitutionen Kongeriget

Kongeriget

Vi søger en omsorgsfuld og anerkendende pædagogmedhjælper til børneinstitutionen Kongeriget. Stillingen er er p.t. i børnehaven og er på 20 timer ugentlig med mulighed for op til 35 timer efterhånden som stuen bliver fyldt op. Tiltrædelse hurtigst m...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018