Erfaren og dygtig porcelænstekniker søges

Vi er et Dental Laboratorie i hjertet af København, der søger en ny dygtig kollega til vores porcelænsafdeling.

Vi kan tilbyde dig, at blive en del af et kreativt team bestående af både yngre og mere modne og erfarende medarbejdere. Generelt for os er, at barren er sat højt og vi ønsker, at levere et smukt og godt resultat til tandlæger og patienter.

Vi arbejder med DeSign og Ceram porcelæn fra Ivoclar, så det vil være en klar fordel, hvis du er vant til at arbejde med det eller ihvertfald har kendskab til det.

Arbejdsmiljøet kan i perioder være lidt hektisk, så det er vigtigt at du trives med, at arbejde i et miljø med højt tempo og flere bolde i luften af gangen.

Det er vigtigt for os hele tiden at følge med udviklingen og blive dygtigere. Vi profitere af at lære af og sparre med hinanden.

Vi tænker stillingen som 30 til 37 timer.

Så søger du nye udfordringer og brænder du for, at lave porcelænsarbejde i høj kvalitet, har du en god form- og æstetisk sans, så send din ansøgning til os på mail@flugge-dental.dk att. Jeanne Dolberg

Lønnen vil blive aftalt udfra dine kvalifikationer og forventet omsætning. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

CSS-ninja søges!

TRAFFIC-LAB ApS

København
Er du en tekniker med flair for grafik? Mener du det er lige så hurtigt og nemt at designe direkte i CSS som i Adobe-pakken? Bygger du responsive strukturer effektivt uden at bruge media query og break points? Så er du det perfekte match for os og v...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Industritekniker/Programmør og opstiller

DANOTHERM ELECTRIC A/S

København
Danotherm Electric A S søger en dygtig medarbejder til vores værksted. Arbejdsopgaverne er fremstilling og vedligeholdelse af produktionsudstyr. Du kan arbejde selvstændigt, men også indgå i et team sammen med fagligt dygtige kolleger. Du er stabil ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018