Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren og dygtig Revisor søges til BDO i Roskilde

Job-Link søger for BDO Roskilde - en succesfuld Revisionsvirksomhed i vækst - en engageret Revisor med evner til både at skabe tætte langvarige relationer samt korrekte regnskaber.

BDO i Danmark er den 4. største Revisionsvirksomhen, med nok et af de bedste arbejdsklimaer i branchen. Vi har fuld fokus på, at du også får tid til andet - end kun arbejde og tal. Samtidig er kulturen som i en mindre virksomhed - at hver eneste medarbejder gør en stor forskel og er vigtig. På vores kontor i Roskilde - sidder vi 55 engagerede og søde kollegaer - som tager rigtig godt hånd om hinanden og vores kunder. Vi stræber efter nærvær og fællesskab - både på kontoret og hos vores kunder.

Hos BDO kommer du til at arbejde med mange former for rådgivning, revision og regnskab i en spændende vidensorganisation med 1300 medarbejdere/kollegaer rundt om i Danmark. Du får fordelene af at være ansat i en stor virksomhed - samtidigt med den nærhed - der er i en mindre afdeling.

Du kommer til at arbejde med og bliver en del af:

 • Danmarks førende team af rådgivere og revisorer
 • En organisation, som vil udvikle fremtidens SMVrevisor med fokus på kundernes behov
 • Et team, hvor kollegaerne altid har overskud til sparring i dagligdagens praktiske og teoretiske udfordringer
 • En virksomhed, som prioriterer det hele menneske, så vores medarbejdere har overskud og tid til at trives med familie, venner og dyrke fritidsinteresser m.v.

Jobbet
Dine opgaver bliver at assistere vores kunder med regnskab, revision og skattemæssige forhold. Du skal brænde for at arbejde i teams og formår at leve dig ind i kundernes forhold, behov og ønsker.

Du kommer til at indgå i et mindre team, hvor du sammen med dine kolleger arbejder positivt sammen med kunderne. Der vil være god mulighed for at sparre med dine kolleger og få ’hands-on erfaring’ med de udviklingspunkter netop du har - eller ønsker at få fremover.

Du kan blive vores nye revisor i BDO Roskilde, hvis du brænder for:

 • En arbejdsdag præget af høj arbejdsglæde og spændende udfordringer
 • Lysten til at blive en del af BDO og vores team i Roskilde
 • Muligheden for at gøre en forskel ved at skabe sund vækst for dine kunder/virksomheder inden for en bred vifte af brancher.
 • At have frihed til at styre dine egne arbejdsgange og kunder.

Du vil fra start grundet din tidligere serfaring få direkte kundekontakt, derfor forventes det, at du tager ejerskab og initiativ, når du samarbejder med vores kunder. I Roskilde servicerer vi både lokalt og hos internationale kunder. Vi har en forventning om, at du ligesom os kan være både lokal og international, og altid i øjenhøjde med kunden.

Faglige kompetencer

 • Du har erfaring fra revisionsbranchen med alt imellem 4-20 års erfaring.
 • Du er HD-R eller tilsvarende
 • Dit fokus ligger på potentielle udviklingsmuligheder og rådgivning til gavn for kunderne
 • Du trives i en travl hverdag i samarbejdet med både erfarne og yngre medarbejdere


Personlige kompetencer

 • Du er fagligt nysgerrig og bidrager til den positive udvikling her på kontoret
 • Vi bliver glade, hvis du er åben og samarbejdsorienteret - da vi selvfølgelig tilbyder det samme
 • Du trives med at tage del i vores unikke sociale sammenhold blandt vores medarbejdere
 • Du evner at knytte nære og tillidsfulde kunderelationer.
 • Du formår at stille de rette og afbalancerede krav - de rette steder


Vi tilbyder
I BDO har vi højt til loftet med plads til personlig og faglig udvikling. I vores strategi ’Indlevelse skaber udvikling’ sætter vi fokus på dialogen med kunden og den gode rådgivning og revision. Vi vægter balance i arbejdslivet og ved, at vi lykkes sammen, når vi er dygtige og dedikerede. Vi har blik for at tænke i helheder, og vi sætter respekt og relationer til kunden og det gode samarbejde højest.

For at sikre en god og positiv udvikling af de lokale kontorer, har vi vores eget uddannelsescenter BDO Academy. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller blive dygtigere på samme niveau. Vi vil være de bedste, til det vi arbejder med. Vores mål er, at du oplever gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur, der passer til dit temperament og dine ønsker.

Er du "bare" rigtig dygtig til det du allerede kan og trives med det - har vi også stor respekt for det.

Du bliver en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver både i det daglige og på længere sigt. BDO tilbyder desuden pensionsordning, en lang række medarbejdergoder og rabatordninger samt en attraktiv lønpakke, som forhandles individuelt.

Vores kontor i Roskilde er præget af en venlig og uformel omgangstone, og der er ikke langt fra idé til handling.

Du får en attraktiv lønpakke, som afspejler dit potentiale.

Send os din ansøgning – gerne i dag.

Har ovenstående fanget din interesse, så upload dit CV og ansøgning via denne side.

Al kontakt forbliver fortroligt indtil vi aftaler andet.

Vi indkalder løbende til samtaler og modtager ikke ansøgninger via mail. Går du videre i forløbet, vil du blive bedt om at udfylde en personlighedstest.

Vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Iben Holm i Job-Link på tlf. 40602000.

I BDO har vi 33 kontorer, ca. 1.300 medarbejdere og et stort fagligt netværk med mulighed for at trække på aktuel viden og kompetencer bl.a. fra vores specialafdelinger: Skat & Moms, IT-Revision & Rådgivning, Forensic Service, BDO Corporate Finance m.fl. Du bliver derudover en del af det internationale BDO-netværk med ca. 74.000 medarbejdere i mere end 160 lande, hvilket blot vil være med til at give dig ekstra faglig tyngde.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.