Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren og faglig kompetent pædagogisk konsulent til udvikling af specialområdet

Brænder du for at gøre en forskel for de sårbare og udsatte børn og unge?
 
Børne- og Ungdomsforvaltningen, Fagligt Center, søger en faglig kompetent og samarbejdsorienteret konsulent til at drive større udviklingsopgaver på tværs af forvaltninger og understøtte, at børn og unge med særlige behov får det rette tilbud så tæt på almenmiljøet som muligt.
 
I Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning er det målsætningen, at børn med særlige behov modtager det rette tilbud. Det gælder uanset, om der er tale om inkluderende tilbud i folkeskolen, specialundervisning eller en social indsats i samarbejde med familien.
 
Som konsulent skal du være med til at samle trådene på specialområdet. Vi har store forventninger til stillingen, der både omhandler kvalitetsudviklingen af vores tilbud i samarbejde med Socialforvaltningen og udvikling af vores specialtilbud og visitationsopgaver til de københavnske dagtilbud, skoler og ungdomstilbud. Du skal være med til at fastholde en professionel visitationspraksis i alle specialtilbud i kommunen, så børn og unge, der har behov herfor, modtager det rigtige skoletilbud. Derudover skal du være med til at udvikle rammerne for mere inkluderende børne- og ungefællesskaber i vores almentilbud.
 
Stillingen opslås, da vores konsulent gennem flere år har fået nye udfordringer i kommunen, hvorfor, vi har vi brug for en ny, som kan overtage de centrale opgaver og være med til at sætte retning for det videre arbejde.
 
Dine arbejdsopgaver:  
 • Du vil indgå i et samarbejde med kollegaer fra Socialforvaltningen om udvikling af dagbehandlingsområdet, der understøtter inklusion samt en helhedsorienteret indsats for vores børn og unge.  
 • Du vil visitere elever til Københavnske specialtilbud i samarbejde med visitationsudvalgene.   
 • Du vil indgå i enhedens udvikling af inkluderende læringsmiljøer og specialundervisningsområdet.  
Dine kompetencer og kvalifikationer:  
 • Du har praksiserfaring med børne- og ungeområdet inden for specialområdet og det sociale område fx som lærer.  
 • Du har en pædagogisk uddannelse med relevant efter-/videreuddannelse, gerne på akademisk niveau.  
 • Du har viden om de relevante lovgivninger.   
 • Du må gerne have projekt- og procesledelseserfaring.  
 • Du har en skarp pen og er en god formidler af komplekse sager i et enkelt og let forståeligt sprog.   
 • Du arbejder effektivt, struktureret og selvstændigt og er samtidig god til at samarbejde på tværs af faggrupper og forvaltninger.  
 • Du trives på en travl og fagligt udfordrende arbejdsplads i samarbejde med fagligt kompetente kolleger.  
Vi tilbyder:  
 • En central og spændende stilling inden for inklusions- og specialområdet og med tæt kontakt til socialområdet.  
 • En uformel arbejdsplads i højt tempo, hvor godt humør og dialog sættes i højsædet.  
 • En dynamisk arbejdsplads med engagerede og dygtige medarbejdere.  
 • Stor mulighed for og frihed til egen tilrettelæggelse af opgaver.  
Om stillingen:
Stillingen er placeret i Fagligt Center (FAC), som er et blandt flere centre i Børne- og Ungdomsforvaltningen. Fagligt Center er organiseret med en matrixorganisation, hvor medarbejderne arbejder på tværs af faglige enheder. Du bliver forankret i teamet Inklusion, Integration og Sundhed og vil have tæt opgavefællesskab med visitations- og tilsynsteamet.
 
Børne- og Ungdomsforvaltningen: 
Børne- og Ungdomsforvaltningen har et årligt budget på 10 mia. kr. og ca. 18.000 medarbejdere og 70.000 brugere. Forvaltningen har ansvar for kommunens aktiviteter for børn og unge fra 0-18 år herunder folkeskoler, dagtilbud, specialinstitutioner, fritidshjem og klubber. 
 
Ansættelsesvilkår:
Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt. Forventet tiltrædelse er hurtigst muligt og senest den 1. maj 2018. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.   
 
Yderligere information:   
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos leder af Inklusion, Integration og Sundhed Christina Haahr Bach på 2928 1604 eller leder af Visitation og Tilsyn Hanne Bayer på 2764 0376.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag d. 7. marts 2018
Vi afholder første ansættelsessamtaler onsdag den 14. marts 2018 og evt. anden samtale fredag den 23. marts 2018.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagogisk konsulent til Område Amager i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Område Amager

København
Genopslag Pædagogisk konsulent med opgaver i Arbejdspladsen i Fokus søges fuld tid frem til 31. juli 2019. Børne- og Ungdomsforvaltningen, Område Amager, yder support til skoler og institutioner på Amager. Vi er en områdeledelse på tre chefer, fem t...
Indrykket:15. juli 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Damperen på Vesterbro søger erfaren pædagog til barselsvikariat i børnehaven

Damperen

København
Genopslag Vi søger en erfaren pædagog til en 37-timers stilling i et barselsvikariat til vores børnehaveteam pr. 17. september 2018 eller snarest derefter. Damperen er en integreret 0-6 års institution beliggende på to matrikler på Vesterbro beståen...
Indrykket:15. juli 2018
Udløbsdato:18. august 2018

Børnehaveklasseleder til Kalvebod Fælled Skole

Kalvebod Fælled Skole

København
Det er et job for den ambitiøse og nysgerrige børnehaveklasseleder, der har mod på nye og anderledes udfordringer og ligesom resten af dine kommende kolleger brænder for at være med til at bygge en helt ny skole op. Kalvebod Fælled Skole er en helt ...
Indrykket:15. juli 2018
Udløbsdato:18. august 2018

Timelønnet pædagogisk medhjælp til det særlige dagtilbud Krudtmøllen, gerne med specialpædagogisk erfaring

Krudtmøllen

København
Vil du arbejde med børn i 0-6 års alderen, der har varige psykiske funktionsnedsættelser? Krudtmøllen søger en tilkaldevikar, som kan træde til ved sygdom med mere. Krudtmøllen er et særligt dagtilbud beliggende på Gerbrandsvej, København S. Vi er n...
Indrykket:16. juli 2018
Udløbsdato:19. august 2018

To pædagoger til vuggestue i klynge G på Amager

Amager Klynge G

København
Klynge G på Amager søger to uddannede pædagoger på henholdsvis 34 timer og 32 timer ugentligt til vuggestue fra 1. oktober eller hurtigst muligt. Klyngen består af otte enheder: En vuggestue, fem integrerede institutioner og to fritidsinstitutioner....
Indrykket:16. juli 2018
Udløbsdato:7. august 2018