Gem job

Erfaren og selvkørende kølemontør til spændende stilling i Rudkøbing

Er du erfaren kølemontør og er du på udgik efter din næste arbejdsplads? Så er du måske et match til vores virksomhed i Rudkøbing og Svendborg området.

 

Vi er din lokale el-installatør og elektriker i Svendborg og Rudkøbing. Vi tilbyder totalløsninger inden for el-installation, køleteknik og varmepumper. Vi er autoriseret el installatør og hos os er der ingen opgave der hverken er for lille eller for stor. Vi henvender os både til private, samt større industrielle virksomheder, butikker og landbrug i både Svenborg på Sydfyn og i Rudkøbing på Langeland.

 

Vi har mange års erfaring inden for el-branchen og det er vigtigt for os at vi hele tiden er i udvikling, derfor har vi stor fokus på især grønne løsninger samt at være med på den nyeste teknologi.

 

Hos os står vi lige nu og leder efter den næste medarbejder til vores team af kølemontører. Vi leder efter en kølemontør som har erfaring med sig, samt kan håndtere alle opgaver med et smil.

Arbejdsopgaverne kan variere inden for faget. Vi leverer totalløsninger inden for salg, montage, service og reparation af køleanlæg og køleteknik til både private og erhverv.

 

Stillingen er med opstart hurtigst muligt og med henblik på fastansættelse i vores virksomhed.

 

Sådan er du:

  •      Du har erfaring som kølemontør
  •      Du har en positiv indstilling og er serviceminded
  •      Du udfører dine arbejdsopgaver med højest mulig kvalitet
  •      Du har kørekort B


 Sådan er vi:

  •      Spændende opgaver inden for branchen
  •      Løn efter kvalifikationer
  •      Meget hurtig opstart


Lyder det som noget for dig?
Hvis du er interesseret i stillingen, kan du kontakte Morten Sandvei på tlf: 53769171 eller job@kandidaterne.dk. Husk at vedhæfte reference nr. 126396


 Vi glæder os til at høre fra dig!


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.