Erfaren og serviceminded direktionssekretær (HK) søges til Direktionssekretariatet

Sundhedsdatastyrelsen søger med henblik på tiltrædelse snarest muligt en erfaren direktionssekretær med brede kompetencer og stærke samarbejdsevner.  
 
Om os  
Som vores nye direktionssekretær vil du blive en del af en alsidig og tempofyldt organisation, hvor to dage sjældent ligner hinanden. Der er tale om en stilling, hvor opgaverne er mange og forskellige, og hvor det er afgørende, at du er serviceminded og med sikker hånd får løst opgaverne hurtigt og med høj kvalitet.  
 
Vi er en forholdsvis ny styrelse, der arbejder for bedre sundhed gennem brug af data og stærk digitalsammenhæng i sundhedsvæsenet. Som medarbejder i Sundhedsdatastyrelsen er du således med til at skabe fundamentet for et stærkt dansk sundhedsvæsen.  
 
Stillingen er placeret i Direktionssekretariatet, der består af 20 medarbejdere. Direktionssekretariatet varetager en række tværgående opgaver i Sundhedsdatastyrelsen, herunder økonomi, kommunikation, jura, informationssikkerhed, compliance, organisationsudvikling, direktionsbetjening samt styring og strategiudvikling.  
 
Dit arbejde  
Dine primære arbejdsopgaver i Direktionssekretariatet vil være:  

 • Sekretærbetjening af direktionen  
 • Kalenderstyring og mødeplanlægning  
 • Klargøring af materiale til møder mm.  
 • Planlægning og gennemførelse af konferencer, åbent hus mm.  
 • Rejseplanlægning og rejseafregning  
 • Ekspedering af elektroniske postkasser  
 • Diverse administrative og praktiske ad hoc opgaver  
 • Sekretærbetjening af en række faste arbejdsgrupper, herunder mødeindkaldelse, mødeforberedelse og udsendelse af mødemateriale samt referatskrivning.  
Din uddannelse og erfaring  
Du har en relevant kontoruddannelse og erfaring med arbejdet som direktionssekretær gerne fra en offentlig organisation. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med kalenderstyring, mødeplanlægning, rejse- og udlægsafregning samt koordinering på tværs af afdelinger og fagligheder.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Derudover forventer vi:  
 • at du arbejder både selvstændigt og fleksibelt i et til tider travlt arbejdsmiljø  
 • at du er god til at formulere dig på skrift og har blik for formidling på en klar måde  
 • at du har stærke samarbejdsevner og er serviceminded  
 • at du er systematisk, grundig og har fokus på detaljerne  
 • at du er erfaren bruger af MS Office, specielt Outlook  
Vi lægger desuden vægt på, at du har et godt humør og kan lide at samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere med forskellige baggrunde og fagområder.  
 
Vi tilbyder  
Sundhedsdatastyrelsen er en styrelse under Sundheds- og Ældreministeriets koncern med ca. 200 medarbejdere. Vi har et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer. Vi har høje ambitioner for brugen af data og digitale løsninger i sundhedsvæsenet og arbejder løbende på at skabe gode og brugbare resultater, der også er holdbare på længere sigt. Vi har stort fokus på ledelse og udvikling af alle ansatte, så vores kompetencer kan komme i spil til gavn for det danske sundhedsvæsen.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Centralorganisationer (OAO-S-Fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat, for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK), jf. aftalens kapitel 3 for kontorfunktionærer.  
 
Kontakt os gerne  
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte afdelingschef Steen Heilmann på tlf. 3268 9137.  
 
Er du interesseret?  
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Sekretær for chefen for Hærstaben

Civile stillinger

Vil du være en del af et engageret team, der støtter chefen for Hærstaben? Er du en rutineret, dygtig og energisk sekretær, så er jobbet som sekretær for chefen for Hærstaben helt sikkert noget for dig! Om os Hærstabens væsentligste opgave er, at ud...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Direktionssekretær til TMF sekretariatet

TMF Sekretariat

Sekretariat på Københavns Rådhus søger en serviceminded og erfaren direktionssekretær til vores administrerende direktør I Teknik- og Miljøforvaltningens sekretariat på Københavns Rådhus søger vi en kollega, der vil være med til at udvikle København...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Direktionsassistent til Ledelsessekretariatet i den kommende Administrations- og Service Styrelse

SKAT

København
Vi søger en dygtig, serviceminded, driftssikker og handlekraftig direktionsassistent med godt humør, overblik og som kan holde mange bolden i luften på én gang. Brede og alsidige arbejdsopgaver Du vil få ansvaret for at bistå direktionen i Service o...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Udviklingsorienteret kemiker der brænder for arbejdsmiljøet

Arbejdstilsynet

København
Vil du være med til at udvikle det kemiske arbejdsmiljø i Danmark? Har du lyst at kombinere din kemifaglige viden med reguleringen på det kemiske arbejdsmiljøområde? Og drives du af at arbejde i tværfaglige miljøer? Så er det dig, vi har brug for i ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Tekniker til partikelmålinger og forskning i kemisk arbejdsmiljø

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

København
Har du mod på at bidrage til forskningen i arbejdsmiljø indenfor partikler og kemi? Og vil du være en del af et fagligt stærkt miljø, hvor forskning har stor betydning og troværdighed er afgørende? Så har vi en spændende stilling i forskningsgruppen...