Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren og socialfagligt engageret socialrådgiver til en spændende og udfordrende stilling i B393 Ambulatorium for større børn

På grund af opnormering har vi nu mulighed for at slå en fuldtidsstilling op til B393 Ambulatorium for større børn. Ambulatoriet befinder sig geografisk på Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød.Jobbet Målgruppen i Ambulatorium for unge er:

Børn i alderen 8-13 år med alle former for psykiatriske lidelser og forstyrrelser af en sådan art eller sværhedsgrad, at de ikke lader sig undersøge/behandle i barnets hjemkommune eller i PPR-regi (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning).

Du vil som socialrådgiver komme til at deltage i det tværfaglige samarbejde og indgå i tæt samarbejde med (special)læger, psykologer og sygeplejersker.Arbejdsopgaver for socialrådgiverfunktionen:

 • Rådgivning og vejledning til forældre/de unge omkring lovgivningsmæssige spørgsmål
 • Samtaler med forældre omkring psykosociale forhold
 • Støttende samtaler med forældre
 • Koordinerende samarbejde i forhold til socialforvaltning, PPR og andre institutioner
 • Bidrage med aktuel viden om sociallovgivning i afsnittet
 • Administrativt arbejde herunder udarbejdelse af underretninger til de sociale myndigheder samt erklæringer
 • Deltagelse i interne konferencer/behandlingsmøder
 • Deltagelse i netværksmøder
 • Anamneseoptagelse med forældre efter oplæring


Vi tilbyder En veldefineret socialrådgiverfunktion i et spændende speciale. Du vil som socialrådgiver få en central rolle i forhold til at skabe kontakt til patientens hjemkommune og koordinere samarbejdet med kommunen. Der vil blive tilbudt monofaglig sparring og supervision.

Du vil blive tilbudt grundig introduktion til det børne- og ungdomspsykiatriske speciale afhængig af erfaring og behov. Du vil blive tildelt en mentor i afsnittet til at hjælpe i introduktionsfasen.

Du vil i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center blive en del af en dygtig, engageret og erfaren socialrådgivergruppe på i alt 21 socialrådgivere.Vi forventer
 • Minimum 2 års relevant praksiserfaring som socialrådgiver.
 • Engagement, godt overblik og solidt kendskab til den sociale lovgivning.
 • Faglig interesse for at arbejde på at skabe gode og sammenhængende tværsektorielle forløb for vores patienter og familier
 • Gode samarbejdsevner både ift. dine daglige kollegaer og vores tværsektorielle samarbejdspartnere.
 • Interesse og flair for administrativt arbejde og brobygningsarbejde til patienternes hjemkommune.
 • Gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt.
 • Vi er en organisation i konstant udvikling, vi ønsker derfor en udviklingsorienteret og omstillingsparat socialrådgiver.
 • Flair og interesse for IT.


Det er afgørende, at du har praksiserfaring som socialrådgiver fra kommunalt regi på børne- og unge området. Det er en fordel, hvis du har kendskab til målgruppen børn og unge med psykiske lidelser og udviklingsforstyrrelser.

Desuden forventer vi, at du motiverer din ansøgning og beskriver, hvorledes du forestiller dig, at du kan anvende dine kompetencer i stillingen.Ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat 1.11 2020.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.Ansøgningsprocedure Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte socialrådgiver Sara Christensen 21 63 09 67eller ledende socialrådgiver Bettina Skovmand telefon 23 47 86 77

Ansøgningsfrist: 17.9 2020.

Der forventes afholdt ansættelsessamtaler: torsdag 24.9 2020 om formiddagen

Motiveret ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelle bilag m.m., sendes via linket i dette opslag.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.