Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren opbygger/reparatør/mekaniker til alsidigt job i Hedensted

Alsidig medarbejder med mekanikerbaggrund søges til spændende job i Hedensted.

Vores kunde i Hedensted har meget travlt og derfor søger Medarbejderne ApS en uddannet lastbilmekaniker eller mekaniker.

Arbejdet består i opbygning af kran systemer på lastbiler, samt reparation af samme. Arbejdet er primært på pladsen i Hedensted, men der kan også komme reparationsopgaver ude ved virksomhedens kunder. Der vil også være tale om svejseopgaver i mindre omfang.

Den rette kandidat har erfaring med følgende:

El-styring

Pneumatik

Hydraulik

 

Du vil blive en del af en dedikeret og uhøjtidelig gruppe medarbejdere, som kan arbejde selvstændigt, og er fleksible med arbejdstider og arbejdsopgaver. Lønnen er bestemt attraktiv.

Har du kompetencerne og har du lyst til at søge jobbet skal du sende din ansøgning hurtigst muligt til: bsk@medarbejderne.dk . Husk at skrive : Mekaniker/Hedensted i referencefeltet!

Kandidater kaldes løbene ind til samtale og stillingen besættes når vi har den rette medarbejder.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen,Viborg, Struer, Hobro,Hjørring,Middelfart,Odense, Aabenraa, Høje Taastrup og Ringsted. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste! 

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her