Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Pædagogisk leder til Skovlunde skole

Dit fokus er læringsledelse og personaleledelse i udskolingen. Herudover skal du sammen med din ledermakker stå i spidsen for at videreudvikle et attraktivt ungemiljø i udskolingen, hvor fokus lige nu er på etablering af linjer. Den rette kandidat vil endvidere blive tilbudt souscheffunktionen på skolen.
 
OPGAVEN
Du får det overordnede pædagogiske ansvar for udskolingen på skolens afdeling Syd. Opgaven er at understøtte lærerne gennem observation af undervisningen, sparring og feedback, at sikre tydelig målsætning for afdelingens elever og følge op på resultaterne gennem brug af relevant data. Herudover skal du sammen med din ledermakker på den anden matrikel stå i spidsen for at videreudvikle skolens arbejde med at implementere linjer, samt arbejdet med at skabe et vedkommende udskolingsmiljø.
Du refererer direkte til distriktsskolelederen og har personaleansvar for medarbejderne i afdelingen. Du vil være en naturlig del af skolens ledelsesteam som ud over dig består af distriktsskolelederen, 5 andre pædagogiske ledere, lederen af fritidsordningen og den administrative leder.
Skulle du være den rette kandidat til funktionen som souschef, vil du endvidere indgå i et tæt strategisk samarbejde med distriktsskolelederen, blive en del af arbejdet med skolebestyrelsen og skolens MED-udvalg, samt være stedfortræder ved distriktsskolelederens fravær.
 
HVEM ER DU
Du har organisatorisk overblik og ved, at du først lykkes med din ledelse, når dine kolleger i ledelsen også lykkes. Samtidigt evner du selv at være i forandring som leder, er rodfæstet under pres og tager ansvar for en vellykket udvikling. 
Du kan skabe værdi og resultater i kraft af:

 • At du er god til at lede mennesker og kan træffe kvalificerede beslutninger
 • At du kan gå foran og udvise en motiverende, støttende og anerkendende ledelsesstil
 • At du kan oversætte omverdenens krav og forventninger og integrere dem i dagligdagen
 • At du kan starte nye projekter og følge dem til dørs
 • At du kan facilitere refleksion og skabe nysgerrighed og udvikling omkring dig
 
Kvalifikationer - faglig profil
 • Du har erfaring med eller kendskab til at lede på effekt og resultater
 • Du har erfaring med eller kendskab til læringsmålstyret undervisning
 • Du har erfaring med større udviklingsprojekter
 • Du har erfaring med inklusion
 • Du har erfaring med eller kendskab til udskolingens mange forskellige opgaver, herunder 9.klasse prøven
 
Kvalifikationer – personlig profil
 • Du er troværdig, og gør, hvad du siger
 • Du vægter værdier som ordentlighed og nysgerrighed
 • Du er lyttende, men også retningssættende
 • Du læser og forstår relationer
 • Du rummer humor og en vis grad af selvironi
 
SKOVLUNDE SKOLE
Består af afdelingerne Syd og Nord og har samlet ca. 1250 elever. Der er 2-5 spor fra 0.-9. klasse på hver afdeling. Medarbejderne arbejder med stor selvstændighed og høj faglighed.  Der er et godt og tæt samarbejde mellem skole og forældre, der medvirker til at udvikle skolen.
 
HVAD KAN VI TILBYDE
På Skovlunde Skole vil du få en hverdag, hvor den pædagogiske ledelsesopgave bliver vægtet højt. Du vil opleve en medarbejdergruppe som efterspørger ledelse og du vil være en del af et velfungerende ledelsesteam, der har ambitioner og let til grin, men som også tør udfordre hinanden på vejen mod at opnå den bedste løsning for alle skolens elever.
 
LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
YDERLIGERE INFORMATION
Kan fås ved henvendelse til Distriktsskoleleder Martin Gredal på telefon 2135 7015, pæd.leder på afd. Syd Jakob Sundman på telefon 4477 2926 eller Pædagogisk leder på afd. Nord Rasmus Colberg på telefon 4477 3663. For de kandidater der går videre til 2. samtale vil der blive anvendt personprofiltest.
Vi prioriterer ansøgere, der har en læreruddannelse og erfaring med undervisning i folkeskolen. Endvidere må du gerne have ledererfaring og lederuddannelse eller være indstillet på at gennemføre en.
 
Skolens hjemmeside: http://www.skovlundeskole.dk
Ballerup Kommunes skolevision ”Skole med vilje”:  http://www.ballerup.dk/skole-med-vilje/skole-med-vilje
 
ANSØGNINGSFRIST: 18. APRIL 2018
Første samtalerunde – 23. april 2018 fra kl. 17 og frem
Anden samtalerunde – 26. april 2018 fra kl. 17 og frem
Tiltrædelse: 1. juni 2018

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Ballerup Kommune

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her