Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren pædagogmedhjælper til Tryk 16 - vores lille hyggelige børnehaveklassehus i Fritidsinstitutionen ved Randersgade Skole

Vi søger en engageret, anerkendende, glad og kærlig pædagogmedhjælper, der brænder for arbejdet med fritidshjemsbørn.

Vi forventer, at du

  • har erfaring med aldersgruppen (5-6 år)
  • kan samarbejde og har et godt overblik
  • stiller krav til dig selv og dine kolleger
  • er omstillingsparat og kan arbejde fleksibelt
  • er troværdig i relationerne til forældre, børn og kolleger
  • er mødestabil og pligtopfyldende
  • kan arbejde med en gruppe børn alene et par timer hver dag
  • kan arbejde hver dag fra kl. 13.00-17.00 (fredag kl. 10.00-17.00)

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en lille, men engageret personalegruppe med en god fordeling i køn og alder. På tværs af klyngen prioriterer vi faglig udvikling. Temadage, kurser, foredrag m.m. bidrager til fælles inspiration og viden om, hvordan vi kan udvikle den pædagogiske praksis. Vi har fokus på indsatsområderne sprog, læringsmiljøer og Børn og Bevægelse (BoB).

Du bliver en del af et fagligt fællesskab og får mulighed for at have indflydelse på dit arbejde. Vi har en god normering og mange spændende opgaver. I vores kontakt til børn, kolleger og forældre tager vi udgangspunkt i Københavns Kommunes værdier: tillid, dialog, ligeværd og respekt.

Om os
Afdeling Tryk 16 består af 0. klassesbørnene fra Randersgade Skole. Der er ca. 40 børn og fire medarbejdere i vores hyggelige villa. Vi arbejder meget struktureret i maj og juni, hvor børnene skal lære hinanden at kende. På den anden side af sommerferien bliver vi mere ”fritidshjemsagtige”.

Vores åbningstid ligger mellem kl. 6.15-17.00. Vi er en del af klynge IBØ-H (Indre By/Østerbro klynge H) i Københavns Kommune, men fra den 1. august 2020 bliver vi til en KKFO.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 23 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. maj 2020.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi referencer samt børne- og straffeattest.

Mere information
Kontakt pædagogisk leder Magnus Udam på 2912 4615 eller koordinator og pædagog Cilvi Larsen på 3538 0421, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 31. marts 2020
Der vil være ansættelsessamtaler i uge 16.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.