Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren PMO-partner søges til et af de største it-transformationsprogrammer i Danmark

Har du lyst til at være omdrejningspunkt i et af de største agile og måske mest ambitiøse it-transformationsprogrammer i Danmark?

Vi tilbyder en spændende og travl hverdag med politisk opmærksomhed, hvor du får muligheden for at sætte dit eget præg. Sammen med dygtige kolleger skal du være med til at implementere den nye EU-toldlovgivning, der medfører væsentlige ændringer både for erhvervslivet og Toldstyrelsen i Danmark, herunder udskiftning af hovedparten af den samlede it-portefølje på toldområdet. Det vil have stor betydning for den danske import og eksport, for det indre marked, for danske virksomheder og for vores kolleger i Toldstyrelsen, som vi arbejder tæt sammen med. Du bliver tilknyttet Toldprogrammet (EUTK) i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som er et af de største, agile it-transformationsprogrammer i Danmark.

Bliv en del af PMO-teamet

Du bliver en del af kontoret Foranalyse & PMO, der varetagerforretningsudvikling i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Vi er PMO for Toldprogrammet og overordnet ansvarlig for at samle trådene i programmet og sikre overblik. Vi er et serviceorienteret PMO, der faciliterer og støtter de mange projekter i Toldprogrammet. Vi er i dag ca. 20 medarbejdere, og vi forventer at stige med omtrent en håndfuld nye over det næste års tid. Kontoret består i dag af bl.a. Contract Managers, Risk Managers, EU Coordinators og PMO-partnere.

I dit daglige virke er du i dialog med en bred kreds af interessenter, herunder programmets ledere, kolleger fra fagkontorer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og vores kolleger i Toldstyrelsen. I programmet arbejder vi ud fra rammeværktøjet SAFe (Scaled Agile Framework), så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til metodikken og begreberne.

Dine primære opgaver er:

  • Sikring af compliance; den agile verden møder omverdens krav om rapportering, risikostyring, gevinstrealisering, økonomistyring mm.
  • Planlægning på solution- og programniveau i tæt samarbejde med programmets Solutionspor og de Agile Release Trains (projekter i programmet)
  • Sparring og support til senior projektledere
  • Intern og ekstern rapportering
  • Rådgivning om compliancekrav i forhold til projekt- og programmodeller, f.eks. fra Digitaliseringsstyrelsen
Om dig

Du har solid erfaring med PMO-funktionen, gerne fra en agil udviklingsorganisation, og din forretningsmæssige forståelse stammer fra større it-projekter/-programmer i store organisationer, gerne med et politisk islæt i interessentlandskabet. Du arbejder godt sammen med forskellige fagligheder og sikrer en god dialog med bidragsydere i projekter.

Du har en uddannelse fra fx universitet eller business school og er god til at formulere dig skriftligt og mundtlig på både dansk og engelsk. Det er vigtigt, at du har interesse for at arbejde i et tværorganisatorisk miljø, hvor du har et helhedsorienteret fokus på, at strategi og programstyring kan omsættes til opgaver, der bidrager til konkrete leverancer og løsninger.

Som person er du udviklingsorienteret, har et stort drive og finder det naturligt at arbejde i en omskiftelig hverdag, hvor du skal agere i krydsfeltet mellem it og forretning. Du er struktureret og trives med vekselvirkningen mellem selvstændigt arbejde og tværgående samarbejde for at sikre leverancerne.

Toldprogrammet

I Toldprogrammet er vi pt. ca. 220 medarbejdere, herunder både interne medarbejdere, eksterne konsulenter og it-leverandører. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Stemningen er god, og vi har en uformel og let omgangstone, selvom vi har travlt. Som medarbejder i Toldprogrammet kan du bl.a. glæde dig til vores ”Social Crew”, der arrangerer løbeklub og fredagsbar m.m. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station og har gratis parkering i kælderen.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 19. januar 2021. Samtaler afholdes løbende. Der vil indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Susanne Kany på tlf. 72 37 34 29.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.