Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren produktionsmedarbejder indenfor træindustri

Til vores kunde i Holstebro, søger vi en erfaren produktionsmedarbejder til betjening af en afkortere sav. Du bør, som minimum, have erfaring fra træindustien og det vil være en stor fordel, såfremt du har kendskab til en afkortere sav.

Om dig:

  • Du er hurtig, omhyggelig og nøjagtig.
  • Du er mødestabil og fleksibel.
  • Du besidder et godt humør - også når det går hurtigt!
  • Du er effektiv og kvalitetsbevidst.
  • Du har erfaring med håndværker faget.
  • Du har "hænderne skruet rigtigt på" og kan håndtere værktøj.
  • Du kan læse, skrive og tale dansk.

Der er tale om en try'n'hire ansættelse, dvs. du starter som vikar i aftalt periode og herefter fastansættelse.

Har jobbet din interesse, send da dit CV til job6@medarbejderne.dk mrk "SAV medarbejdere" Evt. indkaldelse til samtale vil ske løbende. Samtalerne vil foregå i Viborg eller Struer.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om, at blive danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her