Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren programchef til styring af velfærdsaftalen

Har du ambitioner? Kan du skabe resultater? Har du masser af energi, og kan du lide fart over feltet? Så har du her muligheden for en attraktiv stilling som vores nye programchef, som de næste 3 år vil få en central rolle i at skabe resultater med den kommende velfærdsaftale på ældreområdet.

Middelfart Kommune er i den heldige situation at have indgået en politisk principaftale med regeringen vedrørende velfærdsaftalen på ældreområdet.

Velfærdsaftalen er en ny samarbejdsbaseret vej til at udvikle velfærden og skabe større handlerum for offentlige ansatte. Aftalen bygger på en tro på, at vi får velfærd af højere kvalitet med lokale løsninger tæt på borgerne.

Konkret indebærer det, at Middelfart Kommunes institutioner og tilbud så vidt muligt ”sættes fri” af både statslige og kommunal regulering til at tænke tilrettelæggelsen af indsatserne ”forfra” med udgangspunkt i lokale ønsker og behov – samt medarbejdernes faglighed med henblik på at skabe de bedst mulige tilbud til gavn for kommunens borgere.

Middelfart Kommune ønsker tidligt en bred involvering af borgere, Ældreråd, Handicapråd, foreninger mv. Heri ligger også lokale partnerskaber med patientforeningerne i kommunen. Hensigten er en bred afklaring af de forskellige oplevelser og perspektiver af vores ydelser for vores ældre borgere i kommunen.

Derfor har vi brug for en erfaren programchef, som ser det som sin ambition at lykkes på tværs af interesser og fagligheder, og som kan begå sig i modsætningsfyldte og udfordrende rammer.

Jobbet som programchef er en nyetableret og 3-årig stilling. Som programchef træder du ind på en arbejdsplads med ca. 3700 kolleger – deraf 1600 medarbejdere i Social og Sundhedsforvaltningen.

Du bliver en del af Strategi og Udvikling, en stabsafdeling i forvaltningen, og vil fagligt referere til Social- og Sundhedsdirektøren i forbindelse med velfærdsaftalen.

Velfærdaftalen skal endelig udarbejdes og godkendes i foråret 2021, hvilket betyder, at du selv er med til at præge dine arbejdsopgaver. Følgende opgaver er forventelige:
 

 • Etablering og varetagelse af organiseringen af programmet og projekterne heraf
 • Udarbejdelse af program/projektplan i samarbejde med interne og eksterne aktører
 • Udvikling og implementering af program og projekter i regi af velfærdsaftalen
 • Sikre overblik og hjælpe med processer i hele forvaltningen
 • Understøtte opgaver i relation til de politiske sager til fagudvalg og byråd
 • Hjælpe med puljeansøgninger og fundraising

Vi leder efter en profil, der mener, at vi rammer plet, når vi efterspørger følgende:
 
 • Erfaring i samarbejdet med det politiske niveau
 • Erfaring i samarbejdet med det nationale niveau, styrelser og ministerie
 • Erfaring i samarbejdet med pressen ift. den politiske bevågenhed
 • Erfaring med projekt / programledelse af større projekter og programmer

Hertil kommer:
 
 • Resultatorienteret, åben og involverende ledelsesstil
 • Stærke samarbejds- og inddragende kompetencer med evne til at bevæge sig på alle organisationsniveauer, og med erfaring i at frisætte innovative kræfter hos personale, ledere, borgere, civilsamfund
 • Forståelse for visioner og mål i en politisk styret organisation med evne for at tænke både visionært (langsigtet) og praktisk (kortsigtet)
 • Overblik og analytiske kompetencer
 • Stærke formidlings- og kommunikationskompetencer mundtligt, skriftligt og socialt
 • Erfaring med fundraising og puljeansøgninger
   
Social og Sundhedsforvaltningen er kendetegnet ved, at vi ser os som en forvaltning, hvor vi løser opgaver i samarbejde og på tværs af de tre forvaltningsområder; Sundhed, Social & Velfærd, Senior & Velfærd samt med stabsafdelingen Strategi og Udvikling.

I Middelfart Kommune prioriter vi samtidigt samarbejdet på tværs af de kommunale forvaltninger højt. Vi har derfor forventninger om, at indsatsen for velfærdsaftalen ligeledes vil komme resten af organisationen til gavn.

Om Middelfart Kommune

Vi baserer vores arbejde på Middelfart Kommunes Strategi for Fremtidens Velfærd, og vi sætter en ære i at inddrage borgerne i fremtidens kommunale løsninger. Vi er en værdibaseret organisation og arbejder efter værdierne: ”At lære og lykkes”. Du kan læse mere om Middelfart Kommune på vores hjemmeside www.middelfart.dk.

Du er også velkommen til at kontakte Social- og Sundhedsdirektør Irene Ravn Rossavik på 2774 1157 eller Afdelingschef for Strategi og Udvikling Mathias Hornbæk på 24210950 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfrist er den 15. januar 2021. Der indkaldes til samtaler umiddelbart derefter på Middelfart Rådhus, Nytorv 9, 5500 Middelfart.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.