Erfaren projektingeniør med proceserfaring - AFRY Industry - Oslo.

Kunne du tænke dig et spændende og ansvarsfuldt job med en bred vifte af opgaver inden for fødevarebranchen og projektering i Norge?

“ I AFRY Food er vi i gang med en stor vækstrejse i Norden og Estland, hvor du som projektingeniør vil være med til at styrke samarbejdet på tværs af landegrænser.” fortæller Morten Christiansen, Section Manager.

Velkommen til AFRY

AFRY Food i Norge er inde i en meget positiv udvikling og søger derfor en erfaren projektingeniør med proceserfaring til at indgå i vores dygtige norske team. Vi har kontor i Lillestrøm lidt nord for Oslo, hvor vi pt. er 9 dedikerede kolleger, som arbejder med proces- og automationsprojekter og konsulentopgaver for vores kunder i den norske fødevarebranche. AFRY Food er en afdeling under vores Business Unit Food, som pt. tæller ca. 115 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Estland. Afdelingen i Norge har et tæt dagligt samarbejde med vores afdelinger i Aarhus og Kolding omkring proces- og automationsleverancer i vores projekter.

Om jobbet

På baggrund af vores forhøjede aktivitetsniveau har vi behov for at styrke vores proceskompetence på kontoret i Lillestrøm, og vi søger derfor en person, som vil være villig til at bosætte sig i Norge. Ud over at deltage i arbejdet med vores projekter og opgaver, vil det være en vigtig opgave at udvikle det faglige miljø omkring procesteknologi.

 • Helt konkret vil du arbejde med:
 • Projekter og opgaver i varierende størrelsesomfang
 • Analyse og design af levnedsmiddelproduktionssystemer
 • Projektering og rådgivning
 • Sikre kvalitet og idriftsættelse af levnedsmiddelsproduktionssystemer, ofte som turn key leverance

Din profil

Du er en faglig stærk projektingeniør med proceserfaring. Du er som person struktureret og grundig i dit arbejde, men har også et stort ”gå på mod”. Du er udadvendt og evner at opbygge langsigtede relationer. Arbejdet kræver en stor grad af selvstændighed, men samtidig gode evner til at indgå i sparring med dine kollegaer på tværs af organisationen. Eftersom jobbet ikke udelukkende består af kontorarbejde, er det væsentligt, at du også trives godt med at være ”manden på gulvet”. Dvs. færdes i produktionsmiljøet og smøge ærmerne op, når det er nødvendigt.

Derudover har du:

 • En bred procesindsigt og min. 5 års erfaring fra mejerier, fødevarer eller bryggerier.
 • Erfaring med analyse, design, projektering, rådgivning, kvalitetskontrol samt idriftsættelse af levnedsmiddel-produktionssystemer.
 • En uddannelse inden for tekniker, maskin-, mejeri- eller kemiingeniør.
 • Nemt ved at begå dig på både et nordisk sprog og engelsk i skrift og i tale. Kendskab til norsk vil naturligvis være en fordel, men ikke en betingelse.

Vi tilbyder

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier teamplayer, devoted og brave bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger.

Du kan se frem til en hverdag, som du får stor frihed til at planlægge, så længe opgaverne løses. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling, fx i form af kurser.

Mere konkret tilbyder vi:

 • Et job hos en af de førende virksomheder i branchen.
 • Videreudvikling af dine kompetencer via løbende kurser og samarbejde på tværs.
 • Mulighed for at arbejde helhedsorienteret inden for proces- og automationsløsninger.
 • Mulighed for at samarbejde med andre brancher (fx infrastruktur, energi, procesindustri)
 • En flad organisationsstruktur, præget af grundighed og kort vej fra tanke til handling.
 • Et godt arbejdsmiljø med tæt kollegialt samarbejde, og en uformel omgangstone.
 • Frihed under ansvar samt en dialogbaseret ledelsesstil kendetegnet ved tillid, grundighed, videndeling samt et forretningsorienteret fokus.

Interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist er den 31. Januar 2020 og samtaler afholdes løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.