Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren projektleder indenfor logistik til de nye hospitalsbyggerier

Vil du arbejde med supply chain udvikling i Region Hovedstaden?

Så er du måske vores nye kollega.

Om os
Enhed for Logistik og Forsyning er en del af koncerncentret Center for Ejendomme, og understøtter logistik på tværs i Region Hovedstaden. Enheden består af ca. 185 medarbejdere, som er fordelt på regionens centrallager, en transportafdeling, en supportfunktion samt regional logistikudvikling.

Om stillingen
Logistikindsatsen i Region Hovedstaden dækker over en række delelementer, som tilsammen skal danne fundamentet for en effektiv, sammenhængende logistik i Region Hovedstaden og i den forbindelse søger Logistik & Forsyning en logistikprojektleder.

Over de næste 10 år investerer Region Hovedstaden mere end 15 mia. kr. i nye hospitalsbyggerier samt væsentlig renovering af eksisterende bygningsmasse. Byggerierne skal bidrage til at skabe fysiske rammer, der muliggør den bedste behandling, service, komfort og kvalitet for patienter og personale.
Logistik kommer til at spille en væsentlig rolle i den nye såvel som den eksisterende bygningsmasse.

Et større fokus på logistik i regionen som helhed og optimering af flere fælles funktioner stiller større krav til et effektivt logistiksystem. Vi står derfor overfor en lang række interessante projekter med særligt fokus på logistik i forhold til byggerierne på tværs af regionen.

Du får hovedsagelig ansvaret for ledelsen af logistikprojekter i forbindelse med byggerier i Region Hovedstaden, men vil også være projektdeltager i større projekter. Du vil få en særlig tilknytning til det nye hospital, der bygges i Nordsjælland, hvor du skal være projektleder på en række større logistik-og automatiseringsprojekter. Din første opgave vil være at planlægge varemodtagelsen på det nye hospital og det samlede forsyningsflow, ligesom du vil få en central rolle i forhold til implementering af rørpostsystemet og affaldsskakte i den nye bygning.
Du har som projektleder det overordnede overblik og sikrer, at projektets deltagere leverer i henhold til projektplan og projektmodel.

Dine primære arbejdsopgaver vil være projektplanlægning og bearbejdelse af projektgrundlag, herunder scope, tilgang, planlægning, ressourcebehov og økonomi samt grænsefladekoordinering med andre projekter og afslutningsvis projektlukning, herunder opsamling af indhøstede erfaringer.

Som en del af processen skal du drive og koordinere udbudsprocesser, herunder facilitere brugerinvolvering og udarbejdelse af funktionsbeskrivelser og kravspecifikationer samt øvrige udbudsbilag samt planlægge og koordinere udstyrsleverancer, installation og commissioning til hospitalsbyggerierne i samarbejde med byggeledelse og driftsorganisation samt tilsikre opfølgning og rapportering på projektets fremdrift, herunder statusrapportering til relevante styregrupper mm.

Derudover skal du:

 • lede komplekse logistikprojekter og automatiseringsprocesser
 • lede, engagere og motivere tværfagligt projektteam bestående af interne såvel som eksterne ressourcer samt håndtering af relevante interessenter
 • styre, koordinere og kvalitetssikre projekternes leverancer
 • planlægge og facilitere overlevering til drift i samarbejde med leverandør, driftsorganisationen og brugere
 • planlægge og koordinere afvikling af brugeruddannelse og teknikeruddannelser.
 • styre og rapportere på projektets fremdrift, risici og issues
Om dig
Vi forventer at du har 5-8 års projektledererfaring herunder erfaring med at drive udbud og implementering af udstyrsprojekter både i en styrende og udførende rolle.
Du har en relevant akademisk uddannelse f.eks. Cand. Merc., ingeniør, sundhedsvidenskab eller lign. og er analytisk stærk med en høj proces forståelse.

Det er vigtigt at du:

 • evner at begå dig i en kompleks organisation med mange interesserenter
 • trives med at både arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre
 • har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk i skrift og tale
 • har kendskab til hospitalslogistik og automatiseringsudstyr
 • har projektleder certificering f.eks. Prince2, PMI eller IPMA
Vi lægger vægt på, at du er den fødte projektleder, der brænder for logistik og arbejdet med kontinuerlige forbedringer. Du er analytisk, systematisk og tænker proces- og helhedsorienteret og ikke mindst er du i stand til at arbejde både selvstændigt og i teams.

Desuden er du:

 • idérig og kreativ
 • god til at formidle – både i skrift, tale og præsentation
 • i stand til at bevare overblikket og samtidigt fokusere på implementeringsopgaven
 • en teamplayer som er åben og tillidsfuld i din kommunikation
 • serviceminded og er i stand til at oversætte kundernes behov til løsninger
Vi kan tilbyde
En arbejdsplads med interessante og udviklende arbejdsopgaver, et godt arbejdsklima i et travlt miljø og en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen samt frihed til at planlægge eget arbejde.

Vi har fleksible arbejdsforhold med mulighed for at præge dagligdagen og for at bidrage til udvikling af logistik i Region Hovedstaden.

Yderligere information
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos logistikchef Thomas Mark Bøgeskov på e-mail: thomas.mark.boegeskov@regionh.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Logistik og Forsyning er fysisk placeret i Fabriksparken 22, Glostrup, men du vil indgå i allerede etablerede projektteams placeret på hospitalerne.

Ansøgningsprocedure
Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning, CV og relevante uddannelsesdokumenter via link i annoncen.

Ansøgning skal være os i hænde senest mandag d. 23. november 2020.Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.