Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Projektleder / Ingeniør til visionær ordreproducerende virksomhed i byggebranchen - Aarhus

Give Steel A/S – Projektledelse – Specialkonstruktioner af høj kompleksitet

  • Er du teoretisk velfunderet og kan du styre og lede projekter fra start til slut?
  • Kan du få tingene til at ske og balancere planlægning og udførelse på en effektiv måde?
  • Har du grundlæggende statisk forståelse til at kunne foretage basisberegninger på konstruktioner?

Hurtigvoksende moderne virksomhed med fokus på internationalisering

Give Steel A/S har eksisteret i over 40 år og er en ingeniørtung virksomhed i solid fremgang. Siden 2003 er virksomheden vokset fra 17 til 380 medarbejdere. Give Steel er den førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren i Danmark, og er en betydelig producent til hele Europa med de største markeder i Norden og Tyskland.

Virksomheden leverer alle former for bærende søjle- og bjælkekonstruktioner, ståltrapper samt specialkonstruktioner af høj kompleksitet fra prestigefyldte erhvervsdomiciler til industri- og landbrugsbygninger i hele Europa. For konkrete sager, se hjemmesiden: https://givesteel.com/da/nyheder.

Virksomheden har et stort, moderne domicil i Brande. Al produktion foregår i Danmark. Grundet den stigende eksportrate og en strategi om at tiltrække endnu flere dygtige ingeniører, er der etableret en Salgs- og Ingeniørafdeling i Frichsparken i Aarhus, hvor der er 11 Salgsingeniører og 25 Projektledere/Ingeniører ansat.

Når du træder ind ad døren hos Give Steel, vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab. Du får en afvekslende hverdag med store frihedsgrader, kompetente kolleger, faglig udvikling og tæt daglig kontakt til kunder og kolleger.

Som et led i virksomhedens internationaliseringsstrategi, har Give Steel A/S etableret sig på flere nye markeder og vækster indenfor komplekse stålkonstruktioner til erhvervsbyggerier. Derfor søges til nyoprettet stilling en erfaren Projektleder.

Din dagligdag i fællesskabet

Som projektleder får du ansvaret for husets største og mest komplekse konstruktionsprojekter og med tiden entreprisesager. Du skaber succes ved at sætte dig grundigt ind i de solgte projekter, skabe overblik, binde det hele sammen i en solid plan og udøve hands-on styring af projekterne, således at projekterne overholder den aftalte tid, økonomi og kvalitet.

Du vil indgå i et kompetent projektlederteam i teknisk afdeling, som hver dag arbejder målrettet sammen om at være de bedste indenfor branchen. Du vil referere til virksomhedens fagligt kompetente projektchef.

Du vil have en bred kontaktflade, være bindeled mellem salg, teknisk afdeling og produktionen, og du vil have tæt kontakt med kunder og underleverandører.

Du vil anvende din statiske viden til at skabe det gyldne overblik over konstruktionerne, mens virksomhedens statiske afdeling tager sig af beregninger.

Du får en solid introduktion til alle områder i virksomheden, og bliver understøttet med den bedste viden for at opnå succes med dine ansvarsområder.

Med dit store overblik og gode kommunikationsevner, når du i mål med dine projekter

Som projektleder har du personligt drive og evner at bevare overblikket selv i pressede situationer. Du er kvalitetsbevidst og løsningsorienteret, og arbejder grundigt og vedholdende med dine projekter. Du er struktureret, og med dit personlige drive sikrer du, at aftaler og deadlines overholdes, og styrer dine projekter sikkert i mål. Endvidere har du god økonomisk og forretningsmæssig forståelse. Du trives med at have ansvar, og at der er forventninger til dig.

Du er løsningsorienteret, og det ligger naturligt for dig at have en positiv og engageret tilgang til arbejdet. Ved hjælp af dine gode kommunikationsevner bidrager du til et godt og udviklende internt arbejdsmiljø og gode relationer til eksterne partnere.

Du har en uddannelse som bygningsingeniør eller tilsvarende, gerne suppleret med en håndværksmæssig baggrund og minimum 5 års erfaring med projektledelse fra en lignende stilling i byggebranchen. Du er erfaren bruger af gængse IT-værktøjer, og du mestrer dansk og engelsk på skrift og i tale.

Et interessant job i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed

Organisationen er løsnings- og udviklingsorienteret, og du vil i det daglige møde fuld opbakning fra et bagland med en stor faglig kompetence.

Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er stor grad af dynamik og kort vej til handling. Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er stort fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får stor grad af ansvar og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Har ovenstående vakt din interesse?

Ansøg stillingen via linket på denne side. Ønsker du at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 42801050 eller på mail cs@smedegaardhr.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.