Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren projektleder med flair for tværgående samarbejde til Mobilitetsenheden i Teknik- og Miljøforvaltningen

Mobilitetsenheden søger en projektleder med en relevant uddannelse, politisk forståelse, flair for tværgående samarbejde og dialog med eksterne samarbejdspartnere, kendskab til trafikale analyser i forbindelse med større infrastrukturprojekter og arbejdet med byens rum samt tidligere arbejdserfaring fra en politisk styret organisation. Stillingen er tidsbegrænset.

Københavns Kommune har ambitiøse mål om at fremme de grønne mobilitetsformer, reducere støj, luftforurening og CO2 samt skabe bedre byrum og mere byliv. I mobilitetsenheden i Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold i Teknik- og Miljøforvaltningen arbejder vi med den overordnede udvikling og implementering af de planer og strategier, der understøtter de politiske målsætninger på trafik- og mobilitetsområdet i København.

Om stillingen
Du vil indgå i et velfungerende og dynamisk team i Mobilitetsenheden og få ansvaret for de tekniske og trafikale foranalyser af nedgravning af trafikken fra Bispeengbuen over Ågade, Åboulevarden og H.C. Andersens Boulevard til Amager, så der kan skabes en grøn kile fra Bispeengbuen til Amager. Foranalysen vil bl.a. omfatte de tekniske forudsætninger, de trafikale forudsætninger, løsninger på overfladen, økonomi og finansiering.
Projektet skal koordineres tæt med et sideløbende projekt om at udarbejde et idéoplæg for Bispeengen i samarbejde med Frederiksberg Kommune, hvor du, sammen med en projektlederkollega for det projekt, skal varetage den samlede dialog med eksterne og interne interessenter. Derudover vil du skulle bidrage til håndtering af en række af enhedens andre opgaver, herunder udarbejde svar på borgerhenvendelser mv.

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Projektledelse og facilitering af samarbejdet med rådgiverne, herunder koordinering med projektet Idéoplæg for Bispeengen
  • Projektledelse og facilitering af dialog med interne samarbejdspartnere, dialog med Frederiksberg Kommune og andre eksterne interessenter sammen med projektlederen for idéoplægget for Bispeengen
  • Gennemførelse af prækvalifikation og EU-udbud af opgaven
  • Udarbejdelse af beslutningsoplæg til politisk beslutning på baggrund af foranalysen samt gennemførelse af dialogproces herom
  • Bidrage til tværfaglige samarbejder og dialogprocesser, samt udarbejdelse af faglige notater, svar på borgerhenvendelser, mødeforberedelser mv.

Hvem er du?
Du er en kompetent og selvstændig projektleder med erfaring inden for trafik- og mobilitetsområdet samt erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Du skal kunne navigere i komplekse samarbejdsprocesser med stort politisk fokus og have dokumenteret erfaring med projektledelse og med at facilitere dialogprocesser internt og eksternt.

Som menneske og kollega hviler du i dig selv, har let ved at motivere andre til at samarbejde og har flair for at navigere i en politisk kontekst. Du har en relevant videregående uddannelse, er hurtig og præcis til at formulere dig skriftligt og mundtligt og kender din målgruppe. Du kan omgås mange forskellige mennesker og er indstillet på at skulle håndtere forskellige slags opgaver i en travl og omskiftelig hverdag, hvor rammerne for opgaveløsningen ofte ændrer sig. Stillingen er en generaliststilling.

Om os
Du vil komme til arbejde i Mobilitetsenheden i afdelingen Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Vi er en enhed, der går meget op i at gøre en forskel ude i byen, både strategisk og praktisk, og vi værdsætter både et godt grin og skarpe faglige diskussioner. Vi nyder hinandens forskellige fagligheder og bestræber os på at dele erfaringer på tværs i hele organisationen. Vi er en gruppe engagerede kollegaer med forskellige baggrunde, der tæller bl.a. ingeniører og humanister.

Generelt er der højt til loftet og en stærk samarbejdskultur, hvilket gør, at man som medarbejder har stor indflydelse på egne opgaver og gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt.

Som ansat i Københavns Kommune har du arbejdsforhold, der gør det muligt for dig at få balance mellem arbejds- og privatliv, idet du får en arbejdsuge på gennemsnitligt 37 timer inkl. frokostpause. Vores kontor ligger centralt placeret på Islands Brygge.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er en tidsbegrænset generaliststilling frem til og med juni 2023 med forventet start hurtigst muligt og senest 1. januar 2021.

Din ansøgning skal maksimalt være på én side og dit CV på maksimalt tre. I din ansøgning kan du eventuelt komme med konkrete eksempler på, hvordan lige netop du kan bidrage til løsning af teamets opgaver.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Casper Harboe på 2966 9067 eller teamkoordinator Maria Helledi på 2751 4468.

Søg via nedenstående link senest mandag den 19. oktober 2020
Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 43 og 44.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.