Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren projektleder til Digitalisering og Forretningsudvikling

Kolding Kommune søger en erfaren projektleder til en nyoprettet stilling, som skal understøtte forretningsudviklings- og digitaliseringsprojekter i krydsfeltet mellem forretning, organisation og IT.

 

Digitalisering og Forretningsudvikling

Digitalisering og Forretningsudvikling er organiseret i IT- og Digitalisering under Centralforvaltningen. Der er i afdelingen 1 leder og 9 medarbejdere, hvoraf 5 er fuldtidsansat i afdelingen. De resterende fem er ansat decentralt i fagforvaltningerne, for at sikre den tætte sammenhæng mellem centrale indsatser og lokale behov.

 

Afdelingen udvikler fundamentet for, at medarbejderne i de fem forvaltninger kan arbejde struktureret og effektivt med forretningsudvikling og digitalisering. Herudover er afdelingen PMO for direktionen og derfor også ansvarlig for udvikling og implementering af projektmodel og porteføljestyring. En vigtig opgave er her, at afdelingen tilbyder sparring og konsulenthjælp til forvaltningernes decentralt ansatte projektledere.

 

Opgaven som projektleder

Du bliver projektleder i krydsfeltet mellem forretning, organisation og IT, hvor du skal drive forretningsudviklings- og digitaliseringsprojekter. En af dine første store opgaver bliver at stå i spidsen for implementering af Office 365 i tæt samarbejde med de øvrige kolleger fra digitalisering og forretningsudvikling, it-driften og nøglepersoner fra kommunens mange fagområder. Et andet stort projekt er at løfte datakvaliteten i kommunens organisationsdata.

 

Herudover vil du indgå i afdelingens konsulentkorps, som er en vigtig sparringspartner på de decentrale projekter. Derfor bliver metodeudvikling inden for projektstyring, arbejdsgangsanalyser og effektrealisering også en stor del af din dagligdag.

 

Forventninger til dig

Som vores nye kollega forventer vi, at du har en relevant kandidatuddannelse fx som cand.it eller lignende, hvor du har opnået stærke analytiske kompetencer. Du evner at navigere og samarbejde på tværs af organisatoriske niveauer, og du mestrer at oversætte tekniske systemer og behov til gavn for både IT, Digitalisering og Forretningsudvikling og især fagforvaltningerne.

 

Du er en stærk projektleder med dokumenteret erfaring med tunge tværgående digitaliseringsprojekter, som du har drevet succesfuld med øje for dine interessenter. Har du erfaring med forandringsprocesser og forandringsledelse er det også en fordel.

 

Du går en kompleks stilling i møde, hvor der er mange interessenter og nogle gange også modstridende interesser, og det stiller store krav til dig som person og din omstillingsparathed. Du er struktureret og en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt. For at blive en succes i jobbet er det essentielt, at du hurtigt skaber relationer, og at du samarbejder ubesværet både internt og eksternt.

 

Vi tilbyder

Digitalisering og Forretningsudvikling tilbyder en fantastisk spændende stilling i en organisation med 8500 ansatte. Vi er en afdeling med et højt fagligt niveau, hvor vi sparrer og vidensdeler internt, men også med vores kolleger ude i fagforvaltningerne. 

 

Vi sætter en ære i, at vores kolleger henvender sig til os på grund af vores høje faglighed, og derfor prioriterer vi kompetenceudvikling og feedback som en naturlig præmis for vores arbejde.

 

Løn

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter principperne om lokal løndannelse.

 

Nærmere oplysninger

Leder af digitalisering og forretningsudvikling Christian Albrecht på 79 79 29 03 eller chac@kolding.dk.

 

Digitaliseringskonsulent Lotte Hald Nielsen på 79 79 24 44 eller lotni@kolding.dk

 

Ansættelsestidspunkt:

Den 1. august

 

Ansøgningsfrist:

18. juni

 

Ansættelsessamtaler:

Første samtalerunde afholdes d. 23. juni

Anden samtalerunde afholdes d. 26. juni

Du vil til anden samtale blive præsenteret for en case, ligesom det er muligt, vi vil tilbyde en personprofilanalyse.

Der bliver trukket referencer mellem første og anden samtale.

 


Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.