Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren projektleder til fornyelses- og anlægsprojekter ved jernbanen

Vil du stå i spidsen for fornyelsen af det danske jernbanenet?

I de kommende år gennemfører vi en række store anlægs- og fornyelsesprojekter på jernbanen, og vi søger derfor en projektleder. ?På lang sigt er du med i en række sporprojekter i Østdanmark, men din første opgave bliver sandsynligvis udrulning af fiberkabler langs jernbanenettet (FTN).

?Du bliver en del af Anlægsdivisionen, Banedanmarks bygherreorganisation og en af landets største bygherrer. Mere præcist indgår du i sektionen Spor Øst, der hovedsageligt varetager sporprojekter øst for Storebælt. Vi gennemfører projekterne i et bredt samarbejde dels internt i projektteamet men også på tværs af Banedanmark?.

Du får arbejdssted på vores hovedkontor centralt i København. ?

Projektansvar og faglige udfordringer

Som projektleder arbejder du med projekter inden for forskellige fagområder som for eksempel spor, afvanding, dæmninger og perroner. Du har det samlede ansvar for alle dine projekter. Det indebærer, at du styrer projekterne fra opstart til færdiggørelse og aflevering til de driftsansvarlige. Succeskriterierne for arbejdet er, at projekterne bliver gennemført til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Du driver og leder projektteams bestående af blandt andet projekteringsledere, byggeledere samt eksterne rådgivere og entreprenører. Der er tale om højt specialiserede medarbejdere, der både kommer til at udfordre og støtte dig. Derfor er det vigtigt for os, at du udover din stærke profil som projektleder også har tekniske kompetencer og erfaringer.

Du har ansvaret for at forberede, udbyde, forhandle samt indgå rådgiver- og entreprenørkontrakter. Det indebærer for eksempel udarbejdelse af udbudsstrategi og varetagelse af den løbende kontraktstyring. Til dette får du naturligvis assistance fra vores interne støtteområder inden for udbud og kontrakter, men det er vigtigt, at du har erfaring med området.

Vi lægger vægt på det faglige fællesskab og erfaringsudveksling på tværs af både fag og organisation. Det er vigtigt for os, at vi vokser fagligt – både som gruppe og som medarbejdere. Derfor har vi også fokus på efteruddannelse og videreudvikling blandt andet i form af en karrieremodel for projektledere.?

Som bygherre udbyder, leder og styrer vi vores rådgivere og leverandører gennem både hoved- og totalentrepriser. Opgaverne har også grænseflader til blandt andet ny signalteknologi, hastighedsopgraderinger, forberedende arbejder til elektrificeringen og driftsorganisationen. Derfor er arbejdsdagen også præget af et tæt samarbejde med andre områder i Banedanmark. Vi bruger 3D-modeller ved projektering, under udførelse samt ved aflevering. ?

Er du projektleder - målrettet, motiverende og med erfaring fra lignende anlægsprojekter?

Du har en akademisk uddannelse som ingeniør, for eksempel anlægs- eller konstruktionsingeniør, eller du er uddannet bygningskonstruktør. Du har solid erfaring med at styre komplekse projekter, og ved at holde overblik er du et par skridt foran. Erfaring med leverandørstyring samt økonomistyring af større projekter er ligeledes vigtigt. ?

Som projektleder står du i midten af projektet og kommunikerer og rapporterer til ledelse, projektteam, leverandører, kommuner, borgere, m.fl. Dine kommunikationsevner er derfor gode skriftligt såvel som mundtligt. Du er struktureret, hvilket er vigtigt for at håndtere flere sideløbende opgaver. Du er god til at se muligheder og finde den enkle vej gennem komplekse problemstillinger, og du forstår at motivere dine kolleger samt øvrige samarbejdspartnere.

Alt i alt har du lyst til at arbejde for en velfungerende jernbane.?

Løn

Er du akademiker, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. ?

Er du uddannet bygningskonstruktør vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og enten Organisationsaftalen for Tekniske designere, byggeteknikere, produktionsteknologer, bygningskonstruktører, procesteknologer, konserveringsteknikere/B.Sc., inventarkonduktører og tekniske designerelever m.fl. eller Organisationsaftalen for Bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere, landmålingsteknikere, kartografer og kortteknikere samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte kortteknikere og kartografer m.fl. i staten.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt fg. anlægschef for Spor Øst, Torben Ulrik Jaller. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. ?

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.