Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ERFAREN PROJEKTLEDER, VENTILATION

Er du vores nye projektleder? Vi søger en dygtig erfaren kollega til vores projektafdeling i Ventilationshuset. Vi er et mellemstort ventilationsfirma i Randers Syd. Vi bor blot 5 min fra motorvejen.

Du har min 3 – 5 års erfaring som projektleder indenfor ventilation. Du har en baggrund som maskinmester en håndværksmæssig baggrund, gerne elektriker eller HVAC ingeniør. Du vil blive en del af et team som består af 3 projektledere, 1 teknisk designer, 1 beregner og 1 kvalitetsansvarlig. Derudover har vi omk. 20 dygtige montører ude i felten.

Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for forskellige projekter inden for både nybyggeri, ombygninger og renoveringer. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer i:

  • Projektledelse, økonomi- og byggestyring på entrepriser
  • Projektering af tekniske ventilationsløsninger, herunder automatik og BMS
  • Kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb
  • Kommunikation og forhandling med entreprenører, rådgivere, brugere, leverandører og underentreprenører
  • Kalkulation af nye entrepriser

Du er resultatorienteret, arbejder selvstændigt, og bevarer overblikket i en travl hverdag. Du har sans for godt købmandskab og forstår, at sætte kunden i centrum. Du kan designe og projektere ventilationsanlæg, så de tekniske løsninger matcher kundens forventninger. Du skal være en teamplayer og trives i et uformelt miljø, med et højt fagligt niveau.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring.

Ønsker du at høre mere om jobbet, kontakt da Indehaver Frederik Staal Petersen på 2779 4133.  Ansøgning med cv sendes til ls@ventilationshuset.dk Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater.

Tiltrædelse snarest.

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.