Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren regnskabs- og økonomichef søges til international produktionsvirksomhed i Nordsjælland

Beskrivelse

Som regnskabs- og økonomichef bliver du ansvarlig for økonomifunktionen i en spændende produktionsvirksomhed i vækst. Virksomheden er i gang med en optimeringsfase, hvorfor du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på opgaverne. Med ledelsesansvar for en regnskabsassistent, vil du også tage hånd om enkelte opgaver i bogholderiet, men dit fokus vil være virksomhedens økonomistyring og sparringen med den administrerende direktør og den øvrige organisation.

Arbejdsopgaver

  • Måneds- og årsregnskab
  • Kontakt til revisor
  • Bank/forsikringer
  • Rapportering
  • Budgetter
  • Sparring med ledelsen
  • Ledelse af én regnskabsassistent
  • Optimering af processer
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret produktionsvirksomhed med ca. 40 medarbejdere, der fremstiller kvalitetsudstyr til medicinalindustrien og har en central position på dette marked. Der opleves stor efterspørgsel på især eksportmarkederne. Virksomheden holder til i flotte, moderne rammer, hvor der eksisterer en uformel omgangstone med fokus på et godt socialt miljø. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pensionsordning, kantine og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du har erfaring fra en mindre virksomhed, hvor du har været vant til at være ansvarlig for regnskabsfunktionen. Desuden formår du, at leverer resultater til tiden og agerer sparringspartner for ledelsen. Som person er du struktureret og stabil.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse

HD-R eller Cand.merc.

Sprog

Engelsk i skift og tale

Kontaktpersoner

Søren Billeschou Christiansen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her