Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren ressourcepædagog til Amager Fælled Skole

For at udvide ansøgerfeltet genopslår vi den ledige, faste stilling som ressourcepædagog på vores skønne skole.

Som ressourcepædagog på Amager Fælled Skole er du en vigtig faktor i udvikling og kvalificering af vores inkluderende læringsmiljøer og børnefællesskaber. Du bliver en del af vores faste pædagogteam, som er tilknyttet skolens ressourcecenter og arbejder tæt sammen med skolens lærere omkring børn med særlige behov.

Du er uddannet pædagog, og du har viden og erfaring fra det specialpædagogiske felt – gerne indenfor autismespektret og ADHD/ADD. Du kan omsætte din viden og dine erfaringer til daglig praksis i en skolekontekst, hvor vores fokus er, at flest mulige børn skal deltage i både formelle og uformelle læringsfællesskaber i hverdagen.

Du er fagligt dygtig. Du kan både indgå i tæt samarbejde med et årgangsteam og arbejde selvstændigt med en opgave. Endvidere forventer vi, at du

  • er nærværende og god til at danne relationer
  • har øje for den enkelte og fællesskabets behov, udvikling og trivsel
  • er ambitiøs, udviklingsorienteret og indstillet på teamsamarbejde
  • kan og vil reflektere over egen og fælles praksis
  • har humor og glæde med på arbejde – hver dag

Hvis du har andre relevante kvalifikationer, der kan bidrage til skolens indsatskatalog, hører vi meget gerne om dem – også.

I det kommende skoleår vil du blive tilknyttet en særlig pædagogisk opgave på en af skolens årgange på mellemtrinnet. Du skal – i samarbejde med lærerteamet og dine kolleger i Ressourcecenteret – understøtte en faglig og social udvikling af en gruppe elever med særlige behov. Du vil endvidere få nogle faste timer, hvor du dels skal være spisevært og dels varetage understøttende undervisning for nogle af klasserne på årgangen. Det er derfor også vigtigt, at du kan håndtere klasseledelse og er i stand til at planlægge og gennemføre undervisning og andre målrettede aktiviteter.

På Amager Fælled skole bliver du en del af et dybt engageret og professionelt fællesskab af lærere og pædagoger, hvor alle dine kompetencer kan komme i spil og blive udfordret. Hos os vil dine kolleger samarbejde og sparre med dig på daglig basis, og din ledelse vil engagere sig i dit arbejde og din trivsel. 

Vi er en skole med mange projekter, en høj faglighed og en organisation, der arbejder med at udvikle sig selv. Amager Fælled Skole er en sundhedspædagogisk profilskole og en af Københavns Madskoler, hvor vi spiser med børnene hver dag. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer. Vi arbejder professionelt og dedikeret, og har en uformel tone i dagligdagen med godt humør og plads til gode grin. Vi har efter egen overbevisning den bedste personaleforening i byen, der vægter medarbejdertrivsel, kollegial omsorg og socialt samvær højt.

Amager Fælled Skole har ca. 900 elever og vokser nedefra. Vi er fire-fem spor på 0.-8. årgang samt to spor på 9. årgang. Skolen har en sammensat elevgruppe, som rummer både et- og tosprogede elever. Vi er beliggende tæt på bl.a. Amager Fælled, DR-byen, Metroen, Havnebadet, Amager Strandpark og Vestamager Naturcenter.

Stillingen er en fastansættelse på fuld tid med tiltrædelse hurtigst muligt.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så ring gerne til leder af Ressourcecenteret Dorte Juel på 5185 3855. Læs mere om os på vores hjemmeside afs.aula.dk.

Søg via nedenstående link senest søndag den 18. oktober 2020

Ansættelsessamtaler torsdag den 22. oktober 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.