Erfaren sagsbehandler søges til Jobcenter Albertslunds Ungeenhed

Har du lyst til at arbejde med borgere på kanten af arbejdsmarkedet og arbejde i et udviklings- og læringsrigt miljø? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en medarbejder til en fast fuldtidsstilling i vores Ungeenhed der arbejder med unge fra 18 til 30 år på uddannelseshjælp, som enten er aktivitetsparate, uddannelsesparate eller forsikrede ledige uden uddannelse. Den medarbejder vi søger skal arbejde med aktivitetsparate unge.

Vi er en arbejdsplads, der har fokus på høj faglighed i indsatsen, fokus på medarbejdernes trivsel med vægt på ansvar, selvstændighed og mulighed for at præge de opgavemæssige rammer.

Vi arbejder med en helhedsorienteret tilgang og arbejder målrettet med jobrettet praksis og afklaring af de unges muligheder for at få en kompetencegivende uddannelse.

Vi har troen på, at med rette fokus, så kan det lykkes at udvikle og optimere borgerens arbejdsevne, så borgeren kan komme i beskæftigelse eller uddannelse på ordinære eller særlige vilkår.

Ungeenheden er placeret udenfor Jobcentret og består af 11 medarbejdere, hvor af en er virksomhedskonsulent, en administrativ medarbejder og 3 mentorer.

Vi tilbyder:
En arbejdsplads med fokus på høj faglig kvalitet og faglig udvikling i fællesskab.

En afvekslende arbejdsdag med dygtige kollegaer, mangeartede arbejdsopgaver og spændende udvikling. Vi lægger stor vægt på at sparre med hinanden og også på selvstændigt arbejde.

En projektorienteret organisation.

En arbejdsplads med gode fysiske rammer som er placeret centralt i forhold til offentlige transportmidler.

Et miljø med god trivsel bl.a. fleksibel arbejdstid, mulighed for hjemmearbejdsdage, en rimelig sagsstamme, adgang til motionsrum mv.

Engagerede, omsorgsfulde og humoristiske kollegaer.

En uhøjtidelig og lydhør ledelse.

Dine kompetencer:

Du har bredt kendskab til og erfaring med beskæftigelsesindsatser og/eller uddannelsesvejledning overfor borgere/unge, som ikke har en uddannelse eller er uden for arbejdsmarkedet af helbredsmæssige, psykiske og/eller sociale årsager, gerne uddannet socialformidler-/eller socialrådgiver.

Du kan arbejde løsningsorienteret, analytisk, struktureret, systematisk og er fokuseret på resultatskabelse.

Har gode kommunikations- og formidlingsevner på mange niveauer.

Er initiativrig samt agerer ansvarsbevidst og etisk korrekt.

Du kan arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et teamsamarbejde med stærke samarbejdsevner, både internt i organisationen og med ekstern samarbejdspartner.

Kan bevare overblikket i en travl hverdag med mange udfordringer, er positiv og kan se muligheder fremfor begrænsninger.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer og aflønnes efter principperne om Ny Løn, hvor der kan forhandles med udgangspunkt i erfaringer og kompetencer.

Den faste stilling ønskes besat snarest.

Det er en del af vores ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Administrationschef Fatima Achiban 4368 7402

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist den 24.4.2018. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 17 og 18.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sagsbehandler i Team Voksne med Særlige Behov

Glostrup Kommune

Brøndby
Vi søger en ny ansvarsbevidst kollega med interesse for de udsatte voksne og tværfagligt samarbejde I Team Voksne med Særlige behov lægger vi vægt på et nært samarbejde med borgerne. Vi tager os primært af myndighedsopgaver omkring tildeling af og o...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:6. juni 2018

Sagsbehandlere til Hjælpemiddelcentret

Hjælpemiddelcentret Personlige hjælpemidler

Vil du være med til at gøre en forskel indenfor hjælpemiddelområdet og i den forbindelse levere den gode service og sagsbehandling overfor borgerne? Så er det dig, vi søger. Hjælpemiddelcentret søger to fuldtidsansatte sagsbehandlere til sagsbehandl...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Koordinerende sagsbehandlere til Jobcenter København

CAB Afdeling 8

Har du lyst til at være med til at sætte dit præg på landets største jobcenter? Vil du udvikle dig i en travl og spændende stilling som koordinerende sagsbehandler? Ønsker du at være på en dynamisk arbejdsplads? Jobcenter København søger koordineren...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Sagsbehandler til børneområdet i Borgercenter Handicap

Børn Autismeteam

Ønsker du at være med til at skabe en positiv forandring for børn med funktionsnedsættelse? Så er du måske den sagsbehandler, vi mangler. Børneområdet i Borgercenter Handicap søger en dygtig og ambitiøs sagsbehandler til vores team Tættere på famili...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Engageret og ambitiøs myndighedssagsbehandler til Ungegruppen i Borgercenter Børn og Unge - Bispebjerg

BBU Bispebjerg

Borgercenter Børn og Unge er en del af Danmarks største socialforvaltning, som har myndighedsansvaret overfor byens udsatte børn og unge. Vi skaber en positiv forandring for og med de børn, unge og deres familier i København, der har mest brug for h...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018