Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren sagsbehandler til Borgercenter Børn og Unge i Valby-Vesterbro-Kgs. Enghave - Styrket Modtagelse

Vil du være med til at sikre høj kvalitet i myndighedssagsbehandlingen? Vil du være en del af et stærkt fællesskab, hvor der er gode faglige udviklingsmuligheder? 

Enheden Valby-Vesterbro-Kgs. Enghave (VVK) i Borgercenter Børn og Unge (BBU) søger en sagsbehandler til Styrket Modtagelse.

Om BBU VVK
Du bliver ansat i en stor børnefamilieenhed bestående af ca. 165 medarbejdere. Vi er lokaliseret i en levende og aktiv bydel, og vi samarbejder bredt med boligsociale helhedsplaner, frivillige aktører og andre superkræfter i lokalområdet.

Enheden rummer omtrent 60 myndighedssagsbehandlere, som bl.a. udformer undersøgelser, laver handleplaner, iværksætter foranstaltninger og laver opfølgninger. Herudover består enheden af kontaktpersoner, familiebehandlere mv. Du bliver således en del af et stort fællesskab, hvor der både er plads til at videndele og udfordre hinanden i de faglige drøftelser.

Om stillingen
Du vil blive ansat i afdelingen Styrket Modtagelse, hvis formål er at screene underretninger og handle der, hvor der ikke allerede er en kendt sag. Det er samtidig os, der vurderer, hvad de næste skridt i sagen skal være, og som er ansvarlige for at handle i sager om mistanke om mistrivsel, vold og seksuel krænkelse. Gruppen består i hovedtræk af 10 sagsbehandlere, 4 rådgivere, 2 modtagere, en koordinator, 2 administrative medarbejdere og en afdelingsleder.

Hovedopgaverne i Styrket Modtagelse

  • Vurdere og handle i akutte sager – mistanke om vold og overgreb
  • Partshøringer og børnesamtaler i forbindelse med ikke-akutte underretninger
  • Træffe afgørelser i underretningssager
  • Varetage 24-timers screening af underretninger samt oprette underretningerne i vores it-system
  • Passe telefoner, både vores hovednummer og vagttelefonen
  • Modtage personlige henvendelser og vejlede fremmødte borgere

Om dig
Du er uddannet socialrådgiver eller lignende. Du har erfaring med myndighedsarbejdet og kendskab til lovgivningen på området. Du skal have et skarpt blik for sagsførelse, og vi lægger vægt på, at du kan formulere dig klart og tydeligt både overfor borgerne og i den efterfølgende skriftlige dokumentation.

Du skal være nysgerrig i din tilgang til borgerne og kunne tænke kreativt og utraditionelt. Du skal insistere på, at barnet eller den unge inddrages aktivt i sin egen sag, og at familien, netværk og civilsamfundet tænkes ind i løsningerne.

Du skal være i stand til at arbejde med familier med tunge komplekse problemer, hvor der til tider kan være et højt konfliktniveau – også når du har samtaler med dem – hvorfor du skal kunne skabe ro og tryghed i samtalerne hos både børnene/de unge og de voksne.

Du er god til at bevare roen og overblikket i et til tider hektisk miljø, hvor man aldrig ved, hvad der kommer ind ad døren, og du skal kunne have is i maven, når det hele spidser til.

Vi tilbyder 
Du vil få gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling. Flere af vores sagsbehandlere deltager i efteruddannelsesforløb, kursusmoduler, certificeringer og ledertalentprogrammer. Herudover er der en lang række interne faglige arrangementer i huset, og der tilbydes supervision til alle sagsbehandlere.

Vi har på mange måder et unikt socialt sammenhold på enheden. Du vil få rig mulighed for en masse sjove og uformelle snakke med dine kolleger – hvad enten det er over frokosten i vores kantine eller til en af de fælles arrangementer, som vores personaleforening afholder med jævne mellemrum. 

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med start 1. november 2020, gerne tidligere.

Mere information
Du kan læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Børn og Unge, herunder vores vision og målsætninger, på Københavns Kommunes hjemmeside www.kk.dk/bbu

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte koordinator for Styrket Modtagelse Vinnie Fabrin på 2167 5705.

Søg via nedenstående link senest søndag den 20. september 2020 
Sammen med motiveret ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbeviser og evt. udtalelser. 
Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 23. og fredag den 25. september.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.