Erfaren salgskoordinator eller administrativ trainée

Erfaren salgskoordinator eller administrativ trainée

Vi har travlt hos home i Vejle og har i de første 3 kvartaler i 2020 solgt mere end 300 ejendomme. Nu søger vi efter flere gode kollegaer til at sikre at vores kunder får den gode service og faglig rådgivning de har brug for i deres handel.

Vi søger både efter den ”netop” færdiguddannede salgskoordinator, men vil også gerne tale med den uerfarne kommende salgskoordinator trainée, der måske allerede har været i praktik i en mæglerforretning og fundet ud af, at det er den administrative del af jobbet som ejendomsmægler der motiverer og sigtes efter. Erfaring med en boligsag er en fordel.

Vi tror på at du:

 • Har en stor interesse i den administrative og faglige del af ejendomsmæglerfaget.

 • Er en person, som kan lide at arbejde med og gennem mennesker.

 • Er klar til et job med travlhed

 • Har et godt overblik og kan have mange bolde i luften samtidig.

 • Har udbredt interesse og kendskab til de sociale mediers funktioner.

 • Kan arbejde systematisk og struktureret

 • Har et godt IT brugerniveau og let ved at sætte dig ind i nye systemer

Vi tilbyder hos home i Vejle:

 • Et fantastisk team af dygtige og engagerede kollegaer, hvor trivsel og højt humør er i højsædet.

 • En relevant efteruddannelse i forhold til jobbet, og en mulighed for at blive uddannet ejendomsmægler via et 2-årig trainee/ejendomsmæglerassistent forløb, hvis du ikke har uddannelsen i forvejen.

 • Et job hvor du vil blive oplært i alle ejendomsmæglerens administrative arbejdsopgaver, indenfor bolig, både via intern undervisning samt via relevante kurser på home University og hos Dansk Ejendomsmæglerforening.

 • Et job hvor du fungerer som assistent for vores ejendomsmæglere

Du vil ikke komme til at indgå særligt meget i det eksterne salgsarbejde, men vil blive udlært som en topprofessionel salgskoordinator.

Vi har gennem de seneste år været igennem en fantastisk udvikling, så vi i dag er en væsentlig aktør på boligmarkedet. Vi dækker både salg af villaer, ejerlejligheder, andelsboliger samt grunde og større boligprojekter.

Der er altid god stemning på kontoret blandt vores ansatte, hvilket smitter af på vores kunder, og vi vægter som firma højt, at de ansatte har det godt.

Af hensyn til overholdelse af persondataregler, bedes din ansøgning sendt via nedenstående link. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt..

Vil du vide mere om home i Vejle og stillingen, er du altid velkommen til at kontakte daglig leder & salgsdirektør Jesper Frendrup Guldmann på telefonnummer 75822811.

Kom Godt Hjem

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark. I home er det vores ambition at være danskernes førstevalg, når de skal handle bolig. Det prøver vi at gøre os fortjent til gennem vores handlinger og adfærd i vores daglige arbejde.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.