Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren salgskoordinator til Projektsalg

I home Lone Bøegh Henriksen A/S og home Servicecenter København Nord A/S udvikler vi os hele tiden, og vi søger derfor en dygtig og rutineret salgskoordinator til vores team i projektsalgsafdelingen i Servicecenter København Nord a/s.

Vi varetager oprettelse af projektsalgssager, salgsopstillinger, eftersalg og afklaring af de juridiske aspekter herunder også berigtigelse for vores forretninger.

Det er en fordel at du har erfaring fra lignende stilling og har kendskab til projektsalg.

Du skal være dygtig til at administrere dine arbejdsopgaver, have overblik, være detaljeorienteret og kunne arbejde målrettet og selvstændigt.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring indenfor branchen og er uddannet ejendomsmægler. Du skal kunne levere en topprofessionel, flittig og engageret indsats, hvor kunden er i centrum.

Vi tilbyder via en lønpakke bestående af en fast løn, pensionsordning med bl.a. Sundhedssikring og kritisk sygdom samt et røgfrit miljø. Du kommer til at indgå i vores team af dygtige medarbejdere – hvor engagement, stor energi og godt humør, er en selvfølge.

home Lone Bøegh Henriksen har 11 forretninger fordelt på København City, Storkøbenhavn og i Nordsjælland samt home Servicecenter København Nord A/S. Vi er en stærkt og dynamisk virksomhed med 80 gode kollegaer.

Har ovennævnte vakt din interesse, og ønsker du at være en del af vores succes, så send din ansøgning og cv via nedenstående link.

Alle ansøgninger og henvendelser vil selvfølgelig blive behandlet med fuld diskretion.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.