Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren sekretær til formandskabet i Danmarks Lærerforening

Har du lyst til at være en del af en dedikeret medlemsorganisation. Og kan du holde styr på formandskabets travle kalendere, mens du bevarer overblikket og overskuddet? Hvis ja – så læs videre! 

Du bliver en del af Danmarks Lærerforenings Ledelsessekretariat på syv medarbejdere. Ledelsessekretariatet betjener den politiske og administrative ledelse og favner opgaver inden for HR, politisk betjening og sekretariatsbetjening. Sekretæren for formandskabet betjener formand og næstformand. Vi lægger vægt på at skabe resultater i et kollegialt miljø, hvor der også er rum til at have det sjovt.

Din profil
Vi forestiller os, at du har solid erfaring fra en lignende stilling - gerne en politisk organisation. Du motiveres af selvstændigt og omhyggeligt at løse administrative opgaver. Ligesom du trives ved at indgå i skriftlig og mundtlig dialog med mange forskellige personer. Du er imødekommende af natur med let til smil – også når opgaverne driller. Ikke mindst er du i stand til at bevare roen i en til tider hektisk dagligdag. 

Funktionen som sekretær for formandskabet er en nøglerolle, og du vil være indgangen til vores politiske ledelse for mange forskellige interessenter og samarbejdspartnere internt såvel som eksternt. Det forudsætter, at du formår at skabe konstruktive samarbejdsrelationer, er omgængelig og tillidsvækkende. Du varetager opgaver med naturlig diskretion.

Du har let ved at sætte dig til tasterne og få noget fra hånden.  Hertil en yderst habil bruger af Office-pakken. Og du får energi af at skabe struktur og orden i opgaver, som nogle gange lander ustruktureret og måske endda lidt kaotisk på dit bord. 

Dine hovedopgaver bliver at:

  • koordinere og styre formandskabets kalendere
  • booke møder og sørge for mødeforplejning
  • klargøre mødemateriale både i print og elektronisk
  • modtage gæster til formandskabet
  • booke rejser, hoteller mv.
  • finde plads i en fyldt kalender – der skal ofte tænkes kreativt for at få enderne til at mødes.

Vi tilbyder 
En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne. 

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.

Vilkår 
Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2020. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og HK Privat. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring. 

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP Pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

Vil du vide mere? 
Er du velkommen til at kontakte stabschef Bettina R. Thøgersen på mobil 24 95 75 16.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest søndag den 18. oktober 2020.

Vi forventer at afholde første runde ansættelsessamtaler torsdag den 22. oktober. Anden runde samtaler forventer vi at afholde tirsdag den 27. oktober.

Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!
 Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 85.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.