Erfaren seniorkonsulent, netIP A/S | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
netIP A/S

Erfaren seniorkonsulent

netIP A/S

logo
Siden starten i 1996 er netIP vokset støt til i dag at være en af de stærkeste spillere inden for kundetilpassede infrastruktur- og kommunikationsløsninger. NetIP er derfor med sine fem afdelinger i henholdsvis Thisted, Skive, Herning, Holstebro og Aalborg en af Danmarks hurtigst voksende og førende udbydere på markedet. Virksomheden tilbyder gennemtænkte IT-løsninger, der matcher kundernes situation og behov indenfor: Datacenter  Kommunikation Klienter Outsourcing Portaler Rådgivning.

Der er tale om en virksomhed, der er stolt af sine medarbejdere, sit brand og som med den ”jyske” tilgang til tingene altid sikrer at være i øjenhøjde med kunderne. NetIP er kendetegnet af kvalitet, et unikt medarbejdermiljø og et sammenhold, der rækker ud over arbejdsdagen. Det er en virksomhed med en stærk, målrettet og gennemarbejdet salgsstrategi, hvor kursen er sat mod yderligere vækst. Se mere på www.netip.dk
Vi har travlt, og vi ønsker løbende at tilføre de nødvendige menneskelige og faglige ressourcer til fortsat at udvikle netIP A/S. Til at understøtte den fortsatte vækst søges nu en
 
Erfaren seniorkonsulent
Er du en af markedets dygtigste seniorkonsulenter?
 
Som seniorkonsulent hos netIP A/S får du en bred vifte af spændende arbejdsopgaver inden for infrastruktur, netværks-, server- og kommunikationsløsninger, serviceringslag og Applikation. Vi skræddersyr stillingen til dig, så den passer til de ønsker og spidskompetencer, du har, og samtidig matcher både kundernes og markedets behov. Du kan således komme til at arbejde med rådgivning & arkitektur, salg & design, implementering, projekter, dokumentation af løsninger inden for datacenter, kommunikation eller netværksløsninger & overdragelse til drift, drift & ad-hoc problemløsning samt kommunikation med kunder og kompetence- & metodeudvikling. Vi er et vinder hold – hvilken spiller er du, og hvor ligger dine spidskompetencer?

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være meget alsidig, men du er/har formentlig været seniorkonsulent i en lignende stilling med tilsvarende arbejdsopgaver og -områder. Du har minimum 5 års erfaring med en eller flere af følgende platforme: Microsoft Server & Applikationer, Microsoft Skype, Microsoft RDS, VMware, Microsoft HyperV, Citrix, Cisco og Microsoft SharePoint. Det er vigtigt, at du har Microsoft og Cisco certifikater eller er villig til at tage disse certificeringer som eksempelvis CCNA, CCNP, MCSA, MCSE og flere andre.

Dine øvrige kompetencer og erfaringsområder dækker formentlig deltagelse i kundespecifikke projekter, vellykkede implementeringer af løsninger, rådgivning af kunder (og brugere) om IT løsninger samt mere ”hands-on” opsætning af netværk, routere og andet udstyr.

Du har lyst til og interesse for at samarbejde med kunder og for at sætte dig ind i deres specifikke behov i store og komplekse løsninger. Du skaber ro og overblik i dit samarbejde med kunden og du tør også gå i rette med kunden, hvis du ser, at den løsning kunden ønsker ikke er den rigtige for kunden. Du evner og har lyst til at tage ansvar og arbejde selvstændigt. Derudover har du ambitioner om og motivation til fortsat at dygtiggøre dig ved løbende at holde dig ajour med de nyeste teknikker og trends inden for dit felt. Du er i tilknytning hertil motiveret for at gennemføre eventuelle re-certificeringer og nye certificeringer.

Du bliver en del af en stærk og dynamisk virksomhedskultur med fast tilknytning i en af vores afdelinger.

Vi tilbyder masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner samt mulighed for både personlig og professionel udvikling ved at indgå i nogle af branchens stærkeste teams. Du tilbydes desuden en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Som ansat i netIP deltager du i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Herudover PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi investerer i din efteruddannelse med udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner. Vi tror på, at motiverede medarbejdere og konsulenter, som får muligheder og ansvar, er dem, der bedst sikrer fortsat succes hos kunderne og yderligere vækst i netIP.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "382-NiP" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
22-12-2016
Udløbsdato
19-02-2017
Job-ID
329680264
Jobbets adresse

netIP A/S

uglevej 3

7700Thisted

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden