Gem job

Erfaren servicereparatør af hydrauliske cylindre

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til en nyoprettet stilling. I vores værksted bestræber vi os hver dag på at yde den bedste service til vores kunder, som primært består af erhvervskunder og servicereparatører. Du får ansvar for at løse dine egne opgaver fra A-Z og opgaverne drejer sig primært om:

 • adskillelse, fejlfinding og reparation af hydrauliske cylindre
 • fremstilling af cylinderrør og stempelstokke på manuel drejebænk
 • MAG svejsning 

En hverdag på værkstedet er meget afvekslende med forskellige typer af opgaver. Vi modtager gerne vores kunder direkte på værkstedet, og her vil du altid yde den bedste mulige service ved bla. at kunne prioritere opgaverækkefølge og leveringstider. Du vil indgå i vores team, som inkl. dig består af 3 reparatører på værkstedet og ialt 5 kørende serviceteknikere. Derudover vil du også få et tæt samarbejde med vores teknisk administrative medarbejder og vores direktør. 

Den ideelle kandidat til jobbet kan nikke ja til flere af nedenstående punkter:

 • Du er uddannet industritekniker, maskinarbejder, mekaniker, smed eller tilsvarende.
 • Du har erfaring fra lignende stilling.
 • Du har erfaring med reparation og fremstilling af hydrauliske cylindre.
 • Du skriver og taler dansk.

Som person håber vi at du:

 • er selvstændig og kan prioritere egne opgaver og egen tid.
 • er serviceminded, og kan lide den tætte kontakt med kunderne.
 • er mødestabil.
 • har let til smil og er en god kollega.

Stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt, og vi indkalder løbende til samtale. Du skal derfor ikke vente for længe med at søge stillingen via linket her på siden. Ønsker du at vide mere, kan du kontakte adm. direktør René Prang på tlf. 51828175.

Vi tilbyder et afvekslende job i en spændende virksomhed i vækst. Vi er et lille hold med en uformel og rar omgangstone, og vægter det gode arbejdsmiljø højt. Vi tilbyder en attraktiv løn efter overenskomst, arbejdstøj, god kantineordning, pension og sundshedsforsikring. 

 

AC Service A/S er en del af AC Group A/S

 

AC Group A/S ejer virksomhederne AC Hydraulic A/S, Hydraflex A/S, NH Handling A/S, Intopit A/S, AC Service A/S og AC Estate A/S. Koncernen beskæftiger mere end 200 medarbejdere og har en samlet årlig omsætning på over 350 mio kr. Eksporten til mere end 50 lande udgør ca. 80 % af omsætningen. Koncernen er 100% danskejet gennem 3 generationer.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.