Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren sikringstekniker søges til København og Ringsted

Er du bidt af jernbaneteknik, og vil du være med til at sikre tog til tiden?

Vi har ansvaret for alle tilstandsbaserede vedligeholdelsesopgaver inden for sikring på Sjælland og søger nu engagerede og erfarne sikringsteknikere til København og Ringsted.

Du kommer til at indgå i vores sikringsteam med tjenestested i enten København eller Ringsted - alt efter din egen bopæl.

Her får du et alsidigt job og kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, der har stærke faglige kompetencer inden for sporteknik.

Alsidig arbejdsdag

Du får en alsidig hverdag ude i sporene, hvor du sammen med de andre sikringsteknikere, og kolleger fra andre faggrupper, er med til at sikre togtrafikken på jernbanen.

Opgaverne indebærer fejl retning, normarbejde og tilstandsopgaver. Derudover vil der være fornyelsesopgaver. Du vil blive indført i opgaverne og får udvidet dine eventuelle manglende kompetencer - det gælder naturligvis også i det nye signalprogram.

Fejl retning har altid 1. prioritet, og derfor får du en uforudsigelig, men spændende arbejdsdag. Fejl retningerne kan opstå på alle tider af døgnet, og du vil derfor indgå i en fast vagtplan.

Sikringsuddannet og ikke bange for at tage fat

Vi forventer, at du har gennemført en sikringsteknisk uddannelse og dermed opnået kompetencer til at arbejde i Banedanmarks sikringsanlæg. Derudover er det et krav, at du har SR2 sikring.

Det er vigtigt, at du er fleksibelt indstillet, da der forekommer hasteopgaver indimellem. I disse situationer træder du gerne til og hjælper kollegerne, når det brænder på. Du kan ydermere lide at være en del af et team, og det forekommer dig naturligt at bidrage med idéer og input til opgaveløsning.

Det falder dig endvidere naturligt at arbejde såvel alene som sammen med andre – og til tider også sammen med andre faggrupper. Sidst, men ikke mindst, er du indstillet på varierende arbejdstider, og derfor deltager du gerne i den faste vagtplan samt tager del i de forskellige ad hoc opgaver, der løbende forekommer.

Det er et krav, at du kan dokumentere, at du har gyldigt kørekort - kategori B.

Som sikringsteknikker skal du desuden udføre sikkerhedsklassificeret arbejde, og du skal derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, og der vil blandt andet blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Løn

Som sikringstekniker vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt enten teamleder Kim Nordby Albertsen på tlf.nr. 20 16 68 57 eller sektionschef Karsten Steen Larsen på tlf.nr. 27 64 07 53. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende vurdere ansøgninger og indkalder til samtale.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” nedenfor og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.