Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren skoledistriktsleder til Frederikshavn Kommunes nordligste skoledistrikt

Vil du være leder for Frederikshavn Kommunes nordligste skoledistrikt?

”Det er en ret unik mulighed for at sætte et betydeligt aftryk på skoleområdet til gavn for mere end 1000 elever,” fortæller skolechef Anette Nedermark.

Et kig ind i Skoledistrikt Nord
Du bliver leder af et distrikt med høj grad af inklusion af alle distriktets børn. Der er fokus på, at alle børnene er hjemmehørende i Skoledistrikt Nord, og at alle børn skal kunne tilbydes et inkluderende skoletilbud inden for eget distrikt. Det er ligeledes et distrikt, hvor kompetenceudvikling af medarbejdere står i højsædet til gavn for elevernes faglige undervisning.

Skoledistrikt Nord består af Skagen Skoleafdeling, Strandby Skoleafdeling og Aalbæk Skoleafdeling. I distriktet er der 1040 elever og ca. 105 medarbejdere. 
 
Stå i spidsen af den strategiske udvikling
Som distriktsleder får du ansvar for 5 afdelingsledere, der varetager den daglige ledelse af skoleafdelingerne, samt ansvar for den overordnede ledelse af Skoledistrikt Nord.
 
Det indebærer, at du står for økonomi, organisering og fordeling af ressourcer samt sikrer den overordnede strategiske udvikling, så I i ledelsesteamet i endnu højere grad arbejder i fælles retning for skolen som helhed.
Du får desuden et tæt samarbejde med de 3 andre skoledistriktsledere i kommunen samt skolechefen.

Spil en vigtig rolle i ledelsesteamet
”Du bliver en del af en meget dedikeret ledergruppe med fokus på samarbejde og på at opretholde et højt fagligt niveau og samtidig have det sjovt. Og så er du med i et lederteam, der er klar over, hvor vigtig en rolle I spiller for elevernes nutid og fremtid.”
 
Er det lige dig, vi leder efter?

  • Du har erfaring med ledelse, og vi ser allerhelst, at du har erfaring med ledelse af ledere samt en baggrund som lærer eller tilsvarende.
  • Du har erfaring med økonomi og regnskab samt har administrative evner
  • Du har en naturlig interesse for udvikling inden for skoleområdet
  • Du mestrer samarbejdets kunst med bl.a. skolebestyrelse, eget ledelsesteam og distriktslederne fra såvel eget som andre centre i kommunen.
 
Empatisk leder med overblik
Som person agerer du ubesværet i en politisk styret organisation, og du er hurtig til at tilegne dig ny viden inden for skoleområdet. Desuden er du i stand til at sætte den pædagogiske retning i samarbejde med skolebestyrelse, ledelsesteam og medarbejdere.
 
”Vi håber da, at du er både humoristisk og professionel og ikke mindst drevet af at højne det faglige niveau og også vil være med til at sikre skolernes fortsatte gode omdømme.”
 
Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Skolechef Anette Nedermark på tlf. 2948 6291 eller mail: ajes@frederikshavn.dk.

Går du videre til 2. samtale, skal du udfylde en Garuda KompetenceProfil.

Læs mere om det attraktive job i følgende dokumenter: Første samtale finder sted onsdag den 16. december 2020 og 2. samtale afholdes mandag den 21. december 2020.
  
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.