Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren social- og sundhedsassistent samt erfaren social- og sundhedshjælper til aftenvagt i hjemmeplejen

Vil du have masser af faglige udfordringer og stor frihed? Som social- og sundhedsassistent i hjemmeplejens aftenvagt får du mulighed for at styrke dine sygeplejefaglige kompetencer sammen med dygtige og engagerede kolleger.
Er du social-og sundhedshjælper og ønsker at bruge alle dine kompetencer i et godt samarbejde med sygeplejersker og social-og sundhedsassistenter er du måske vores nye kollega.  

Hjemmeplejen Aften dækker hele Høje-Taastrup Kommune, men er delt ind i mindre områder. Derfor bliver du en del af et fast team, hvor vi samarbejder om at give borgerne den bedst mulige pleje. Vi er en arbejdsplads med et højt fagligt niveau og du vil blive mødt af erfarne kolleger, der altid står klar med faglig sparring og støtte, når der er brug for det.

Høj faglighed og kvalitet er kendetegn for vores social og sundhedsassistenter

Du får et stort sygeplejefagligt ansvar og stor selvstændighed. Derfor er det vigtigt at du har erfaring med sygepleje og helhedspleje, eller har mod på at lære det. Dine kolleger er altid tæt på, når du har brug for dem og vi lægger vægt på at skabe plads til oplæring og faglig udvikling. Det er naturligt for os at hjælpe hinanden og vi har et godt samarbejde, både når vi er enige og uenige. Hverdagen er præget af respekt, højt humør og gode grin, også på de travle dage.
Er du social og sundhedshjælper er kendetegnet også høj faglighed og kvalitet, hvor vi i samarbejde med de øvrige faggrupper planlægger og udføre den daglige hjælp/pleje.

Fleksibilitet og frihed
Det er vigtigt for os, at job og familieliv skal passe sammen. Derfor tilpasser vi gerne vagtplaner og timetal efter dine ønsker. Det betyder at du f.eks. kan have fri hver anden uge eller arbejde fem dage den ene uge og to dage den anden. Det eneste der ligger fast er, at der er weekendvagt hver anden uge. Du får stor indflydelse på din arbejdsdag og vi planlægger sammen, hvad der giver mening for dig.

Om dig
Du er uddannet social- og sundhedsassistent eller social-og sundhedshjælper gerne med erfaring fra hjemmepleje eller plejecenter. Hvis du er SSA har du solide kompetencer indenfor sygepleje og helhedspleje, eller mod på at lære det. Derudover forventer vi, at:

  • Du kan dokumentere efter kravene til dokumentation, også via Ipad. Vi bruger Fælles sprog III og omsorgssystemet CURA.
  • Du har erfaring med FMK og Med-com, hvis du er SSA
  • Du har en anerkendende tilgang til borgere, pårørende og samarbejdspartnere
  • Du arbejder tværfagligt og er god til at kommunikere
  • Du sætter en ære i at levere pleje af høj kvalitet og med fokus på hele borgeren
  • Du kan handle selvstændigt inden for eget ansvars- og kompetenceområde
Om jobbet
Stillingerne er som udgangspunkt 28 timer om ugen. Har du et andet ønske er du stadig velkommen til at søge hos os, da vi har mulighed for imødekomme individuelle ønsker.  

Er du i tvivl om jobbet er noget for dig?  Så er du velkommen til at kontakte daglig leder Sandra Fagaragan på telefon 43 35 25 62 og få information omkring jobbet.

Vi holder samtaler løbende så send din ansøgning allerede i dag via linket eller senest den 22.11.20 Stillingen er med ansættelse fra 01.12.20 eller hurtigst muligt derefter.  
Løn efter gældende overenskomst med fast aftentillæg.
Du kan se mere i vores SSA-profil eller på vores hjemmeside www.htk.dk.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.