Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren social- og sundhedsassistent til helhedsorienteret sygepleje og hjemmepleje

Vil du gerne have indflydelse på egne arbejdsopgaver og være med til at skabe borgerforløb båret af faglighed og kontinuitet? Vi får flere og flere opgaver, og har derfor brug for nye kollegaer.

Hos Lokalpleje Bording-Engesvang organiserer vi arbejdet helhedsorienteret på tværs af sygepleje, personlig pleje og praktisk hjælp. På den måde får vi længere samlet tid ude hos borgerne, mindre køretid, og vi sender færrest muligt ind og ud ad døren.

Teamet er tværfagligt og selvorganiserende og lægger selv sin vagtplan. Alle teammedlemmer tager ansvar for definerede opgaver ud fra aftalte roller. Vores måde at arbejde på er baseret på tillid. Der er plads til kreativitet og brug for fleksibilitet og gode samarbejdsevner.

Du bliver fast kontaktperson for et antal borgere. Vi giver høj prioritet til at samarbejde med pårørende og frivillige. Som autoriseret social- og sundhedsassistent kommer du til at udføre både sygepleje, personlig pleje og praktisk hjælp. Når det er nødvendigt, bliver du bistået af sygeplejerske. Du vil ofte kunne køre direkte hjemmefra til første borger, du skal besøge.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra hjemmeplejen og kender og har erfaring med brug af Cura Omsorg.

Lokalpleje Danmark er en almennyttig selvejende organisation. Vi arbejder i partnerskab med den hollandske nonprofit-organisation Buurtzorg. Vi hjælper mennesker til at leve deres liv så godt som muligt ud fra de ressourcer, de har. Vi har indgået leverandøraftale med Ikast-Brande Kommune i et nyt pilotprojekt for integrereret hjemmesygepleje og hjemmepleje i Engesvang og Bording.

Der er skiftende arbejdstider. Du skal have egen bil, og da vi øjeblikket har rådighedsvagter med mulighed for tilkald, skal din transporttid til Bording være under 25 minutter. Vi tilbyder løn efter kompetence ifølge overenskomst med FOA. Arbejdstid 25-35t/uge, eventuelt fuld tid. Du kan læse mere om Lokalpleje og Buurtzorg-modellen på www.lokalpleje.dk.

Krav for at kunne søge stillingen:

  • Uddannelse og erfaring som social- og sundhedsassistent.
  • Kørekort og rådighed over egen bil.
  • Transporttid til Bording under 25 minutter.
  • Fuld beherskelse af dansk i tale og på skrift.

Vi indgår aftale om ansættelse, når vi finder den rette - også selv om det måtte være før ansøgningsfristens udløb - så kontakt os snarest, hvis du er interesseret.

Yderligere oplysninger:

Bjørn Kassøe Andersen
Lokalpleje Bording-Engesvang
Mail: kassoe@lokalpleje.dk
Mobil: 42440330
Web: www.lokalpleje.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.