Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren social- og sundhedsassistent til nattevagtsstilling på regionens eneste surrogat afsnit 802, Psykiatrisk Center Glostrup

Ønsker du dig et godt og stabilt job på en arbejdsplads med et sundt arbejdsmiljø? Vi søger en social- og sundhedsassistent til vores retspsykiatriske afsnit for patienter, der er varetægtsfængslet i surrogat.

Hvorfor skal du søge job hos os? Bliv en del af et spændende afsnit – det eneste af sin slag i Region Hovedstaden. På vores afsnit møder du spændende faglige og udviklingsmæssige opgaver. Du får mulighed for at arbejde specialiseret med målgruppen af retslige patienter.

Gode og dygtige kolleger. Du får kompetente kolleger, der er glade for at sparre med hinanden, fagligt og personligt. Vi har et godt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone, med gensidig respekt og internt samarbejde vagtlagene imellem.

Fokus på udvikling. Du kommer til at deltage i faste og planlagte supervisionstilbud. Vi har fokus på psykofysisk træning, konflikthåndtering og brugen af deeskalerende teknikker samt vedligeholdelsestræning.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få? I sygeplejen fokuserer vi på at skabe og udvikle relationer til patienterne ud fra et miljøterapeutisk perspektiv. Vi har fokus på at nedbringe brugen af tvang samt anvendelse af deeskalerende metoder. Det betyder blandt andet, at vi både i dagligdagen men også i weekenden fokuserer på aktiviteter.

Vi arbejder løbende med forbedringer, her med en høj grad af personaleinvolvering.Hvad forventer vi af dig? Du er en selvstændig og faglig kompetent social- og sundhedsassistent, der kan se sig selv arbejde i en afdeling, hvor vi vægter tværfaglighed, sikkerhed og et godt arbejdsmiljø højt.

Desuden forventer vi, at du:

  • har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • evner til at arbejde selvstændigt og prioritere dine arbejdetsopgaver
  • er indstillet på at lade dig vejlede og supervisere
  • udviser engagement og ansvarlighed.
Har du erfaring fra retspsykiatrien vil det være en fordel – det er dog ikke et krav, da dine kommende kollegaer står klar til at hjælpe dig med at blive klædt godt på til opgaven.Velkommen på afsnit 802 Afsnit 802 er et retspsykiatrisk døgnafsnit, der modtager patienter fra Vestre Fængsel med retskendelse om varetægtsfængsling i surrogat samt retskendelse om mentalobservation under indlæggelse. Vi varetager således en vis udredning inden domsafsigelse.

Afsnittet har regionsfunktion, og er det eneste af sin slags i Region Hovedstaden.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for Ny Løn.

Der er tale om to faste nattevagtsstillinger med weekendvagt hver anden weekend.

Vi ønsker stillingerne besat pr. 1. august eller efter aftale.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.Vi glæder os til at høre fra dig Søg via link senest mandag den 6. juli 2020 inden kl. 12.00. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi afholder løbende samtaler.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om afsnittet eller stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Eva Schantz på mail: eva.schantz@regionh.dk eller tlf. 51641937.I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.