Erfaren socialpædagog til Miljøterapeutisk behandlingsinstitution

VIP Huset er et opholdssted med plads til 8 unge i alderen 14-23 år. Målgruppen er unge med tilknytningsforstyrrelser, depression, angst, spiseforstyrrelser, ADHD og autismespektrumforstyrrelser. Nærvær og omsorg er en stor del af rammerne og det er en prioritet for os, at vores unge altid føler sig velkomne og vellidte.

 

Vi er et team på 16 ansatte, hvoraf 4 er ansat som faste vikarer. Som medarbejder i VIP Huset bliver du en del af en organisation i forandring og udvikling, hvor høj faglighed, samarbejdsvillighed og foranderlighed kendetegner en normal hverdag. Du skal trives med at yde stor omsorg, høj faglighed og navigere i en hverdag, hvor du aldrig ved hvad dagen bringer. Vores behandlingsarbejde er primært forankret i Erik Larsens teori om miljøterapi.

 

Vi søger en uddannet socialpædagog                  

 • Der har opdateret viden, forståelse og indsigt i målgruppens udfordringer
 • Har en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang til mennesker
 • Der kan være tydelig og organiseret i dagligdagen og samtidig være fleksibel og indstillet på at ændre tilgang, hvis noget ikke virker.
 • Der er fysisk og psykisk robust og som er indstillet på at reflektere over både teori og praksis, med henblik på at skabe forandring der virker.
 • Der er indstillet på at arbejde døgn og aften og som kan møde før eller blive længere, hvis det er nødvendigt.
 • Der selvstændigt kan tage vare på en kontaktpædagogrolle og i samarbejde med kolleger, forældre, ledelse og øvrige samarbejdspartnere, kan tage del i og ansvar for såvel tilrettelæggelsen og udførelsen af behandlingsarbejdet.
 • Der har gode samarbejds- og formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt.
 • Der kan overholde interne og eksterne deadlines.
 • Der er fortrolig med IT/dokumentration af pædagogisk indsats (Planner4You).
 • Der har lille kørekort og vil køre bil.

 

Vi tilbyder                                                                        

 • En arbejdsplads med et godt psykisk arbejdsmiljø, præget af gensidig respekt og åbenhed
 • Ansættelse i en udviklingsorienteret organisation, med fokus på høj og målbar kvalitet i den behandlingsorienterede indsats
 • Supervision og efteruddannelse i bl.a. miljøterapi
 • Løn efter kvalifikationer

 

Ansøgningsfrist

Som ansøger forventer vi, at du har læst vores hjemmeside, inden du søger. Kan du genkende dig selv i denne, samt i ovenstående, vil vi se frem til at modtage en ansøgning fra dig.

 

Stillingen er en fast stilling på fuld tid, med forventet ansættelse hurtigst muligt og senest den  01.04.2018. Sidste ansøgningsfrist fredag den 23.02.2018.

Ansøgning, CV, relevante bilag samt billede, sendes via mail til bettina@viphuset.dk. Mærk ansøgningen ”Socialpædagog”.

 

Vi søger i øvrigt fagligt velkvalificerede vikarer.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Souschef Bettina Smed på telefon: 6017 7205.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Socialpædagog til fremskudt familiebehandling i Hjemmebasen - tilknyttet Børne-og Familiehuset Arild

Wibrandtsvej

Kan du arbejde selvstændigt og vil du være med til at gøre en forskel for børn og familier igennem en pædagogisk indsats i hjemmene? Vi søger en pædagog, der har lyst til at arbejde med fleksible hjemmebaserede indsatser, hvor fokus er at øge børns ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Engageret vikar til socialpædagogisk arbejde i døgnregi

VIP HUSET ApS

København
VIP Huset er et opholdssted med plads til 8 unge i alderen 14-23 år. Målgruppen er unge med tilknytningsforstyrrelser, depression, angst, spiseforstyrrelser, ADHD og autismespektrumforstyrrelser. Nærvær og omsorg er en stor del af rammerne og det er...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Socialpædagog til Naapiffik

Kofoeds Skole

København
Vil du være med til at gøre en forskel for socialt udsatte mennesker? Vi søger en uddannet pædagog 37 timer ugentlig, med tiltrædelse gerne den 1. maj 2018 Naapiffik er et mødested for udsatte grønlændere i København, beliggende på Kofoeds Skole på ...