Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren socialrådgiver til Familiecentrets Døgnrådgivning


Om jobbet
Idet en af vores socialrådgivere har fået en ny stilling i afdelingen, søger vi en socialrådgiver med tiltrædelse d.1.4.2018.

Døgnrådgivningen er placeret på Grøndalsvej 2 i Viby J. Døgnrådgivningen varetager myndighedssagsbehandlingen efter Servicelovens kapitel 11, og målgruppen er udsatte børn og unge. Døgnrådgivningens hovedområde er myndighedssagsbehandling i relation til anbragte børn og unge, samt opgaver som følger foranstaltningen.

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk organisation og har mod på både faglige og personlige udfordringer, så modtager vi gerne din motiverede ansøgning.

Familiecentret er placeret på 5 forskellige adresser, som hver løser specifikke sagsområder; Modtagelse, Dagrådgivning, Døgnrådgivning, Familie og Integration og Familiepleje samt en række mindre sagsområder, blandt andet Ungerådgivning, Underretningsenhed, Småbørnsrådgivning, Boliggruppe og Koordinerende Familierådgivning. Familiecentret samles på én adresse primo 2019.


Din profil
Vi forventer, at du:

  • Er uddannet socialrådgiver/socialformidler.
  • Er robust og moden.
  • Kan optræde- og handle selvstændigt og professionelt.
  • Møder kommunens borgere på en imødekommende måde.
  • Er ansvarsbevidst, og i besiddelse af gode samarbejdsevner.
  • Har interesse, kendskab eller erfaring med arbejdsområdet.
  • Kan arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver i en travl hverdag.
  • Har IT kendskab på brugerniveau samt administrativt flair.
  • Har et klart blik på muligheder frem for begrænsninger.

Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder:

En alsidig og fagligt udfordrende hverdag i samarbejde med ansvarsbevidste, engagerede og fagligt kompetente kolleger. Vi værdsætter faglig sparring, har ekstern supervisor, og fokuserer på et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Vores arbejdsområder stiller krav til kreativitet og evnen til at finde løsninger på vanskelige problemstillinger.

Vi er optaget af at skabe sammenhæng på tværs i Familiecentret samt i Aarhus Kommune som helhed.

Vi værdsætter en anerkendende og mentaliserende tilgang til både borgere, samarbejdspartnere og kollegaer. Ledelsesmæssigt er vi optaget af helhed, udvikling, høj faglighed samt Familiecentrets og Familier, Børn og unges fælles målsætninger.


Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Stillingen vil blive aflønnet efter overenskomst med DS/HK.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Mette Spring mobilnr.: 4187 3775.


Ansøgning
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er d. 15. februar 2018.

Samtaler forventes afholdt d. 22. februar 2018.


Om os
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere.

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere samt udsatte børn og unge.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her