Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren softwareudvikler søges til fremtidens sundheds-IT

CGM søger en dygtig og erfaren udvikler til udvikling af fremtidens sundhedssystemer til den primære sektor. Du kommer til at arbejde med de dygtigste folk på området og med mange spændende teknologier inden for applikationsudvikling, webteknologi og serviceinfrastruktur. Vær med til at skabe den største landvinding nogensinde inden for sundhedssystemer på det danske marked.

Du vil indgå i et team med andre dygtige kolleger og vil deltage i udvikling af nye features i tæt samarbejde med produktejere. Du vil arbejde professionelt med moderne softwareudvikling i et uformelt arbejdsmiljø med mange spændende udfordringer. Du er kendetegnet ved at være blandt de absolut dygtigste, du er resultatorienteret, og du har en stor passion for softwareudvikling og teknologi.

Krav

  • Minimum mellemlang videregående IT-uddannelse
  • Indgående kendskab til og mindst 2 års professionel erfaring med C# og/eller Java
  • Indgående kendskab til og mindst 2 års professionel erfaring med JavaScript, HTML og CSS
  • Indgående kendskab til og mindst 2 års professionel erfaring med relationelle databasesystemer
  • Gerne erfaring med LAMP (Linux, Apache, MariaDB, PHP)
  • Gerne erfaring med sundheds-IT
  • Gerne erfaring med Scrum, Scrumban, Kanban, DevOps eller andre agile udviklingsmetoder

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV til udviklingschef Niels-Ole Gram, jobs.dk@cgm.com, så hurtigt som muligt. For mere information omkring stillingen, kontakt Niels-Ole Gram på +45 42142080.

Om os

CompuGroup Medical er den største leverandør af IT-systemer til praktiserende læger og fysioterapeuter i Danmark. Vi har ca. 1200 kunder, der tæller både læger, fysioterapeuter, psykologer og kiropraktorer. Dertil kommer en række offentlige institutioner og privathospitaler, der ligeledes anvender systemer fra CGM.

Den danske afdeling tæller ca. 50 personer, der arbejder på vores kontorer i Aarhus, Frederikshavn og Holbæk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her